KrazyC;n50103 wrote: Buna tuturor! In aplicatia paxum ma pune sa completez niste date precum de unde primesc banii si cati bani primesc( monthly deposit si monthly estimated withdrawls ) , dilema mea este daca sa pun suma reala sau ceva minim sub 500$ sau oricare alta suma si trebuie sa trec toate siteurile de unde primesc? Multumesc!
Iar intreaba ? Stiu ca acum un an sau un an si ceva a intrebat provenienta banilor ce suma etc...
experienta mea cu paxum recente
-
Intheshadow
Nu intreaba iar cel putin la mine in cont nu apare asa cv,poate fata si a facut cont recent..
-
Claudia marcu
Buna seara.
Am și eu o întrebare.. cine a făcut transfer din contul paxum pe contul revolut?Mă puteți ajuta,cum mai exact trebuie sa procedez și cum este mai ok prin banck transfer sau eft?
Mulțumesc
Am și eu o întrebare.. cine a făcut transfer din contul paxum pe contul revolut?Mă puteți ajuta,cum mai exact trebuie sa procedez și cum este mai ok prin banck transfer sau eft?
Mulțumesc
-
Claudia marcu
Nu e nici o problemă că îți cere să completezi,eu am făcut asta de anul trecut...
DIn ceea ce știu este pur informativ,nimic mai mult
DIn ceea ce știu este pur informativ,nimic mai mult
P3rf3ct3n;n50107 wrote:
Iar intreaba ? Stiu ca acum un an sau un an si ceva a intrebat provenienta banilor ce suma etc...
Într-adevăr astăzi m-a pus sa completez iar sursa banilor de unde vine cât ce și cum!!
am o întrebare plătește cineva impozit cât și cum ați procedat , ați făcut-o singuri sau va impus paxum
?
Într-adevăr astăzi m-a pus sa completez iar sursa banilor de unde vine cât ce și cum!!
am o întrebare plătește cineva impozit cât și cum ați procedat , ați făcut-o singuri sau va impus paxum
?
-
Intheshadow
Paxum nu are cum sa impuna sa platesti impozit,paxum este banca pt invoices si se afla in Canada,nu are trb cu Romania sau cu anaful din Romania