experienta mea cu paxum recente
mi se intampla de multe ori ca in primele 20 de minute sa am undeva la peste 400 de persoane din care 350 anonimi,asta daca primesc tokeni de cum intru onnline si ma baga la recomandate,daca nu primesc din prima tokeni cam dupa o ora o ora jumate ajung la un 400 de persoane chiar si peste,ma refer cu tot cu anonimi,interesul lor e sa faca bani,daca faci tu fac si ei,asa incearca cu toate modelele,care primeste de cum ii baga useri anonimi o sa continue asa cu respectiva,daca o tine la recomandate dar nu face bani o scoate si o baga pe alta si tot asa,acum sa ai noroc cand esti la recomandate sa intre useri buni sa platesca bine sa ramai mai mereu la recomdandate pe prima pagina
Multumesc de raspuns amyyy ideea e ca nu cred ca am fost la recomandate eu cel putin nu m am vazut pe acolo ...de vreo 2 sap imi fac treaba asta daca nu fac tokensi din prima vorba ta cam dupa 2 ore cam asa sigur ma trezesc cu trafic asta de cate ori intru si tin sa mentionez ca nici macar nu intru zi de zi ! Inseamna ca voi avea mai mereu asa de acum incolo ? YUPYYY
A mai incercat ieri cineva transfer Paxum-Monese, sa extraga banii din cont dar sa nu ii trimita? Stiu sigur ca este Paxum vinovat pentru ca nu am primit cele 2 mail uri Paxum, cele cu confirmarea transferului si acceptarea lui. Nu mi s a mai intamplat si vreau sa stiu cat dureaza sau ce se intampla cu ei IAR
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Intheshadow
Ann asteapta 2 zile lucratoare,cu siguranta iti vor intra banutii
Probabil asa o sa imi raspunda si ei, dar atat timp cat transferul s a facut instant dintotdeauna nu vad de ce trebuie sa astept 2-5 zile lucratoare sau ce rahat o sa manance ei, ca doar de asta platesc comisionul de 30$ pentru external card Monese, ca sa ajunga instant.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
matzarebela
eu am incercat la jumatatea lunii trecute sa transfer banii pe card mastercard raiffeisen de 2 ori si nu m-au lasat, m-am trezit de fiecare data cu banii inapoi... in consecinta am facut un eft...sa nu faca figuri cei de la mastercard complet sa ii blocheze pe toate partile....
-
Intheshadow
Problema este de la procesator iubita,mi se mai intampla si mie cand transfer pe card mastercard de Rauffeisen si imi intra in 2 zile lucratoare,nu mi se intampla mereu,dar mi se intampla,iti vor intra azi maine