Salut comisionul.de.retragere este fix indiferent de suma retrasa dacă retragi suma maxima adică 2000 lei după deducerea comisioanelor rezulta un dolar la 4.18 lei cursul
de azi , însă dacă faci o retragere mai mică gen 1000 lei comisionul de retragere este același și îți va da un dolar mai mic așa dacă ma înțelegi recomandat ar fi sa retragi sume de 2000 lei si nu sume mici azi cursul BNR dolar este de 4.38 lei dolar și tot crește
experienta mea cu paxum recente
Asta am.observat și eu ca este de 0.15 -0.20 insa la.sume de 2000 lei retrase la sume și mai mici variația ta este corecta ce am.ovservat eu la un curs de 4.15 lei dolarul la o retragere de 2000 lei dolarul e dat cu 4 lei insa cand avem un dolar mai puternic peste 4.3 -4.4 sau chiar mai.mult variația rămâne la 0.20 lei dacă as retrage o suma mai mica de 2000 as fi chiar nemulțumit
-
matzarebela
nu il arata pe statement, iti scrie pe ecran ca indiferent de suma retrasa bancomatul euronet percepe un comision de 18 ron, asta pe langa ce-o mai fii de la union pay... ca vezi tu la fees noi retragand banii in alt curency adica in ron comisionul este de ATM FEE Withdrawal with FX $2.00 + 3% FX... deci.... de acolo si diferenta intre curs oficial si ce primim noi la bancomat... si ba da... cand imparti suma aia e inclus si ala.. dar la o suma mica... cei 18 ron se simt enorm... adica rezulta un curs mic...
Da, Paxum ia 2$, apare separat pe statement, dar aia 18.4 lei (care-s vreo 4.5$) pentru fiecare tranzactie, care merge la banca ... cum apar restrasi in statement? Eu ma gandeam ca se aduna la suma pe care o scoti. De exemplu, daca scoti 1000 lei, suma finala va fi 1000 + 18.4, adica 1018.4 lei, pe care o imparti la suma in dolari care apare pe tranzactie in statement, nu? Si asa vezi ce curs a folosit banca ... sau e incorect asa?
- Hazal Kaya
Da, intr-adevar am avut ultimele 2 dati sume mai mici de 1000 de lei, pe daily payment uri. Ideea e ca sunt f atenta si calculez mereu ca sa vad cursul.. ati vazut ca in detalii la paxum arata ce comision avem ala de 2 dolari si 0.25 pe transfer si cati dolari scoatem si am impresia ca nu mi a luat cei 18 lei bancomatul.. asta daca nu arata statementul .. ma incurc.. sa bage sepa-urile 
-
matzarebela
da.. in teorie asa ar fii , practic cei 18 ron nu apar nicaieri in statemnt, suma in pax ti-o arata tot 1000 ron cat ai retras tu, daca vrei sa vezi tu cursul poti calcula separat asa cum ai facut adica1018.4/243 si rezulta cursul care ti l-a oferit, dar asta te ajuta doar pt sume mai mari.. per total la sume de 1000 iese la fel ca sepa, la sume mai mari ,adica 2000 intr-o singura tranzactie iese mai binisor un pic doar decat sepa..
-
matzarebela
da.. e un pic mai complicat... cel mai simplu cand e peste 4.25 dolarul, pui si tu suma care o ai -6.5 $ si inmultesti cu 4.1, cam asa nu ai da gres la retragere, pt sume mici de daily nu e bun decat daca ai urgenta maxima
Buna pt cei care lucreaza si pe CB este posibil ca cei de la CB sa bage trafic la modele??? de exemplu la mine aproape zilnic am inceput sa ma trezesc cu 300 in camera mi baga dreptat la anonymi users ! Sa mai intamplat la cineva si anul trecut imi bagau da nu mi lasa mi luau imediat acum asa mi se intampla ma speri sa nu fie altceva oare ?