I-auzi...Jony,de unde ai tras tu concluzia ca eu sunt nefericită?
Nu are noimă ce spui tu aici,daca tu esti dispus sa stai la p*** lui Octav,esti liber!Eu comentez ce vreau si nu am nevoie de aprobarea ta,dar ce numești tu afacere,ca pierzi tu si castiga octav si tu stai si astepti cardul?Băiatule,el într-adevăr face afacere,dar pe pielea ta.
Eu plec unde vreau pe banii mei si cu ajutorul altor metode de plata cu care câștig si eu dar si ei,nu doar ei....si nu stiu ce cunostinte ai tu dar eu nu am cunostinte care pleaca unde vor pe banii din chat,pentru ca nu trebuie sa faci chat ca sa pleci unde vrei,poti fi doar destept.
Nu inteleg de unde ai tras concluzia ca eu nu am reusit nimic?Din faptul că nu sunt o oaie din turma de oi care plâng la măciuca lui Octav sau ca tu muncești ca sa ruleze Octav banii din comisioane?
Stai cuminte in banca ta,ca nu ai azi gradele la tine sa te iei in replici cu mine,replici care nu au nici o legatura cu ce am scris eu.
Dacă te simți inferior,du te si plângi la paxum,eu folosesc cosmo si chiar azi imi scor certificatului verde ca sa merg unde vreau dar eu nu fac chat pentru excursii,astea fac parte din rutina,eu fac chat sa fac alte lucruri mai mari,ca oricine are bani de vacanțe în ziua de azi ca mai da statul niste bonuri de vacanta sa vada si prostii marea jegoasa de la noi.
daca tu esti ok sa faci tu acte de caritate cu paxum sa fii sănătos,iti aprinde octav o lumânare la biserica ca de n ar fi astia ca tine nu ar avea nici bani de lumânări.
Mentalitate românească,lasa ca a furat dar a si facut....si tu daca faci 100 iti ia octav 20 în comisioane.
Din cauza ăstora ca tine româncele sunt considerate oi,va da afara de pe site -uri cand vor ei,va da cati bani vor ei,ce trafic vor ei,va da carduri râsuri si oile accepta asa.
O sa stai dupa cardul lui Octav până ti se lungesc urechile,ai uitat cand ati ramas cu banii blocați la ei si plângeati pe aici ca nu aveați bani de chirie...vai mama noastra de modele...
experienta mea cu paxum recente
Mai intereseaza te jony dragă ca sa vezi cine a fost firstchoise ca nimic cu stii si vei vedea...vezi ca trăiești în filme,FNI nu are grija ta,s ar putea sa aiba grija ta anaf ul ca faci external pe bănci românești din paxum si astia stiu tot...ai grija...si vezi ca eu nu vorbesc din filme...mai vorbim ...
Vocabularul tau e penibil,jalnic...iesi dracu din industrie ca am un feeling ca lucrezi cu dildo in asshole pe categoria gay
Vocabularul tau e penibil,jalnic...iesi dracu din industrie ca am un feeling ca lucrezi cu dildo in asshole pe categoria gay
Denisa219 si eu initial sunt client paxum dar cand au inchis anul trecut parca cardul visa( adica l au blocat) mi am facut cont si la cosmo mult mai simplu si mai rapid ca la paxum toata demararea facut cont aprobat imediat card ajuns acasa super fast ! Dar fiind clienta paxum nu l am folosit l am tinut acolo pt orice eventualitate acum de cand sa inchis de tot cardul paxum eu neeavand unionpay la mine in oras am plecat cu cosmo la drum sincera sa fiu momentan nu am nici un fel de plangere la adresa lor pana acum ! cei drept comisioanele putin mai mari ca la paxum dar sincera sa fiu prefer sa dau comisio mai mare decat sa ma duc in alt oras unde este unionpay sa imi scot banii si modalitatea de a face transfer pe card romanesc nici nu ma gandesc si asa stau cu frica oricum da anumite sa mai fac si treaba asta no fucking way ! Deci te inteleg perfect si eu sunt super furious pe astia de la paxum cu cardurile lor cu tot
Fustrari fustrari daca tot v-ati găsit soluția și nu mai aveți nimic de aface cu paxum carativa de aici topicul e deschis pentru clienți paxum nu pentru foști clienti aici ne ajutam unu pe altul cu informați ei se mișcă un pic mai greu dar inteligent soluti sunt monese plus card union pay
Jony nu stiu ce te aprinzi asa sincer ! Eu doar mi am spus o parere personala si sunt 100% sigura ca nu sunt unica si singura de aici care este nervoasa pe paxum! SI faza cu ,,fosti clienti ,, e chiar aberanta in primul rand cine a spus ca eu nu sunt inca clienta paxum??? Daca nu mai eram clienta paxum nu cred ca ma mai stresam atat de cardul nou sincer si nu cred ca mai eram acum cu nervi la pamant ! In al doilea rand eu sunt o persoana libera si pot fi clienta la mai multe banci metode de plata daca imi doresc eu asta ca nu plateste nimeni altcineva comisioanele in locul meu corect? Eu lucrez pe mai multe siteuri si pt anumite siteuri folosesc paxum pt altele cosmo ! Unde ar fi problema ? Sunt cumva prima ultima sau singura de pe aici care face treaba asta ? Ma indoiesc?:))))))) Si tocmai pt ca e topic de paxum cum spui tu fix de paxum am vorbit ca toti de pe aici inca asteptam de luni bune cardurile noi si toti primim acelasi raspuns fara raspuns ,, Nu stim cand vor fi gata cardurile paxum ,, Daca ei nu stiu da anumite noi ? Si btw Yes am si card monesse pt ca nu toti stam in bucuresti si nu toti avem atm union pay in oras eu de exemplu nu am si pt asta folosesc monesse la paxum ! Ce este adevarat e adevarat aici nu mai e vorba de care cum cine prefera ce ! Aici deja e vorba ca trebuie sa faca treaba putin mai bine si cred ca vorbesc in numele tuturor care suntem clienti paxum cand spun ca . Ne- a fucked up mult prea mult paxumul pana in ziua actuala ! WTF!
Ok jony corect nu mai votat ! Atunci vorbesc in numele meu si in numele celor care sunt de acord cu mine! Si atata tot eu doar mi am spus parerea cred ca am dreptul asta macar ! Parerea repet ! NU plangerea ca plangerea mea deja a fost spusa la paxum de cam vreo 2 luni si in afara de ne cerem scuze altceva nu stiu sa zica saraci de ei ! lmfao In fine pt mine acest subiect e incheiat ca sincer am alte lucruri mai importante de facut decat sa dau curs la un subiect la care toti din pacate ne confruntam (PAXUM )si cardurile lor care sunt si nu sunt ! Deja suntem destul de stresati majoritatea de aici cu jobul si cardurile astora ! Sincer nu cred ca vrem sa ne ma stresam si cu altceva daca ma intelegi