Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Purpleyes

Am citit si eu acum blogul asta despre Politie si modelele de acasa:
https://www.forumvideochat.com/blogs/despre-videochat/49128-au-%C3%AEnceput-anchetele-poli%C8%9Biei-la-fetele-care-fac-ilegal-videochat-de-acas%C4%83

Cine l-a mai vazut? Mi se pare super creepy dar era de asteptat parerea mea. Mi se pare nedrept ca eu, ca model, sa platesc taxe si nu e placut sa dai bani la stat, stie orice fata. Dar totusi ii dau ca asa trebuie. Si alte fete sa dea teapa si sa nu plateasca. Abia astept sa aud pe cine a luat . Cred ca or sa fie multe plansete prin videochat in Iasi.....
No avatar
MeHere

Cele mai serioase studiouri de videochat din Iasi se stiu deja. Sunt cele pe care le cunosc toate fetele de multa vreme. Si se stiu la fel si cele neserioase, ca scandalurile se aud imediat. Au mai aparut si studiourile alea din Galati , NightProwl si din Bucuresti, Studio20, care si-au batut joc de modele si de admini in ultimul hal. Din ce stiu eu, au dat amandoua faliment si pe urma s-au mutat, au dat afara pe toata lumea, pe urma au pacalit 2-3 admini noi si 1-2 modele si zic ca fac iar videochat in Iasi. In rest,a celeasi 2-3 studiouri mari, multe altele care sunt ca acum 100 de ani, plus modelele care incearca si ele sa faca de acasa si castiga 600-800 de dolari la perioada. Cam asta-i videochatul in Iasi dupa parerea mea....
No avatar
Purpleyes

Da, am eu niste studiouri de videochat "serioase"din Iasi de adaugat: Reina, Atlantic, Billionera :)) Asta ultimul e super tare. Glumesc desigur. Mai radem si noi. dar la fel e si in Bucuresti, stati linistite. Vreo 4-5 studiouri mari si destul de ok si acolo, pe urma dubioseniile.
No avatar
Purpleyes

Am auzit ca la Paradiz s-au taiat comisioanele la modele la 40%. E adevarat? Mie parca nu-mi vine a crede. Ar fi prea de tot. Cica s-ar fi intamplat de mai multe luni si au plecat masiv fete de acolo. Mai stie cineva vreun model care lucreaza sau a lucrat la Paradiz ca sa confirme? Multumesc fetele!
Anne

Hai sa va zic topul meu al studiourilor de videochat din Iasi:

Kaufland, Nr 1
Reina Studio, Nr 2
Viva Diva, Nr. 3
Paradiz, Nr. 4

Dupa cum se vede, cred ca cel mai tare studio e Kaufland, ca aacolo e mai frumos si faci mai multi bani decat la Reina........
No avatar
Lorena

Asta e mult sau putin? Nu-mi dau seama cat e normal in videochat. Nu prea stiu cum functioneaza comisioanele astea. Am inteles ca modelele care sunt penalizate la unele studiouri primesc 35 sau 40%. Banuiesc ca normalul e mai sus sau era chiar si pentru Paradiz. Nu stiu cum e la alte studiouri de genul Atlantic sau ceva de genul...
Diiana

Mai bine ar exista pe aici un fel de top al studiourilor si fiecare fata sa dea cate o nota dupa parerea ei. Cum e la emag cand vrei sa-ti iei telefon si poti sa dai nota sau sa vezi ce note au dat altii. Cea mai mica nota as da-o pentru Atlantic Studio dar eu doar atat am vazut, acolo am fost. Poate voi stiti si altele. E doar o idee . Cred ca ar ajuta multe fete care cauta ca mine varianta cea mai buna de studio.
No avatar
Lenuta

Nu mi-as da cu parerea fata de alte studiouri de videochat din Iasi ca alte fete sigur stiu mai bine ca mine. Eu am auzit doar de Nightprowl ca nu se poarta frumos cu modelele si m-am gandit sa scriu aici sa afle si alte fete ca nu e normal asa. Nimeni n-ar trebui sa fie tratat in felul ala sis a I se spuna ca e pentru binele ei, pentru performanta etc. Parerea mea.
No avatar
Beatris

Am scris si in alta parte aici pe forum ca un studio ca Studio 20 ar trebui interzis aici sa scrie ca sunt numai minciuni. Cand niste modele scriu toate ca e dictatura sau inchisoare sit e simti inchisa acolo de ce mai sunt lasati cei de acolo sa minta? Daca citeste o fata care habar nu are de videochat si ia in serios ce scriu ei s-ar putea sa se duca si ea acolo sis a treaca prin ce-am treuct eu si alte fete. De ce credeti ca le pleaca toata lumea?
No avatar
StarDust

Cam greu cu seriozitatea in videochat în Iasi. Multi spun ca sunt legali si ca se poarta frumos cu modelele dar cand auzi povestirile fetelor si ce experiente au te cam dezumfli. Pot spune ca sunt 2-3 studiouri care la care merita si as recomanda. In rest… Imi pare rau dar din ce citesc pe forum cam la fel e situatia si in Bucuresti si in alte orase. Tot 2-3, hai 4 studiouri de videochat mai ca luema. Restul sunt pe stilul vechi..
Scrie răspuns