experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Greta

Mersi! Am fost la alta banca: bagat card-se cere cod pin-tastat-merge-intreaba de comision-acceptare-aleg suma prestabilita (de data asta am ales o suma mica crezand ca poate primul atm nu avea destui) ,-am ales 300- -ma anunta ca ma comisioneaza cu 18,4 lei- dup[a care apare mesajul"introducetio codul pin si poza cu o mana tastand) si cand bag acelas pin- imi spune ca e pin incorect sa aleg: mai incerc odata sau renunt.
Am renuntat. Nu e de la codul pin atata timp cat m-a lasat sa tastez aproape totul , doar la sfarsit cand sa dea suma mai cere odata un cod "asa zis pin" care e diferit de cel de la inceput
Am incercat sa contactez suportul dar au disparut , nu-i gasesc pe chat iar pe fb nu mai e pagina pe care o stiam; acum e pagina in romana si mi se pare ciudat ca ei nu-s din Romania.
O alta varianta sa-i gasesc mai este? (la telef nu am minute pt america si daca e cu robot ma tine foarte mult )
No avatar
Greta

A incercat azi careva cardul union? S-a schimbat ceva ? Mie imi cere de 2 ori codul pin: la inceput si la sfarsit dupa alegerea sumei. primul pin e corect insa la sfarsit cand sa dea banii mai intreaba odata de un cod pin care e diferit de primul
No avatar
P3rf3ct3n

Ieri functiona...am retras fara probleme
No avatar
Greta

Mi-au raspuns pe email de la suport: :"retragerile se pot face doar de la atm-urile Libra si Idea". (eu am fost exact la celelalte 2: PB si Credit AgriB). O sa incerc maine sa gasesc macar una din cele spuse de ei. Totusi am o curiozitate daca cineva a folosit azi dupa ora 16. Oare bancile astea au restrictionat union cardurile?
No avatar
Nadia.Nad

Hei, ati primit cumva astazi vreun daily payout de la chaturbate? De 2 zile astept, mi-au zis ca a fost greseala de la ei si ca il vor retrimite urmand sa il primesc azi. Dar nu am primit nimic inca si nici nu mai raspund cei de la cb la mail.
No avatar
Baby

Încearcă sa scoti de la Patria Bank cu union pay, la celelalte banci nu am auzit sa meargă, mai citește comentariile aici pe forum, de o luna despre asta se discuta aici
lulu

Buna , eu cand am incercat sa schimb pin ul de la mancomat euronet mi-a mancat cardul de 2 ori si a trebuit sa ii sun pe cei de la euronet si au dat un resset la atm pentru a imi inapoia cardul . de la idea bank am scos fara prb si mi-a cerut pinul la sfarsit ..dupa ce am ales toate optiunile dorite . Eu una am incetat sa mai schimb pin ul ....ca sa nu ma mai trezesc cu cardul mancat de atm
No avatar
Nadia.Nad

Hei, cei care ati cerut daily payout de la cb ieri, v-au dat mail azi ca au trimis banii? ati primit ceva?
No avatar
Greta

(lulu) si mie mi-a cerut pinul la sfarsit inca odata dupa toate optiunile alese, dar acolo cand am tastat pinul imi spunea ca e incorect (desi il tastasem la inceput) ; m-a taxat cu 0,25 la fiecare incercare. Azi am incercat din nou, si a mers normal.Pinul l-am schimbat din aplicatie (nu de la atm) dar daca am vazut ca nu m-a taxat cu 1$ ,am mai schimbat odata la cel vechi, si am lasat asa. Nu m-a taxat , cred ca a fost o problema de la union ieri.
lulu

ma bucur ca ai rezolvat . eu am decis sa las pinul initial sa nu mai risc nimic :)
Scrie răspuns