Mersi! Am fost la alta banca: bagat card-se cere cod pin-tastat-merge-intreaba de comision-acceptare-aleg suma prestabilita (de data asta am ales o suma mica crezand ca poate primul atm nu avea destui) ,-am ales 300- -ma anunta ca ma comisioneaza cu 18,4 lei- dup[a care apare mesajul"introducetio codul pin si poza cu o mana tastand) si cand bag acelas pin- imi spune ca e pin incorect sa aleg: mai incerc odata sau renunt.
Am renuntat. Nu e de la codul pin atata timp cat m-a lasat sa tastez aproape totul , doar la sfarsit cand sa dea suma mai cere odata un cod "asa zis pin" care e diferit de cel de la inceput
Am incercat sa contactez suportul dar au disparut , nu-i gasesc pe chat iar pe fb nu mai e pagina pe care o stiam; acum e pagina in romana si mi se pare ciudat ca ei nu-s din Romania.
O alta varianta sa-i gasesc mai este? (la telef nu am minute pt america si daca e cu robot ma tine foarte mult )
experienta mea cu paxum recente
Mi-au raspuns pe email de la suport: :"retragerile se pot face doar de la atm-urile Libra si Idea". (eu am fost exact la celelalte 2: PB si Credit AgriB). O sa incerc maine sa gasesc macar una din cele spuse de ei. Totusi am o curiozitate daca cineva a folosit azi dupa ora 16. Oare bancile astea au restrictionat union cardurile?
Buna , eu cand am incercat sa schimb pin ul de la mancomat euronet mi-a mancat cardul de 2 ori si a trebuit sa ii sun pe cei de la euronet si au dat un resset la atm pentru a imi inapoia cardul . de la idea bank am scos fara prb si mi-a cerut pinul la sfarsit ..dupa ce am ales toate optiunile dorite . Eu una am incetat sa mai schimb pin ul ....ca sa nu ma mai trezesc cu cardul mancat de atm
(lulu) si mie mi-a cerut pinul la sfarsit inca odata dupa toate optiunile alese, dar acolo cand am tastat pinul imi spunea ca e incorect (desi il tastasem la inceput) ; m-a taxat cu 0,25 la fiecare incercare. Azi am incercat din nou, si a mers normal.Pinul l-am schimbat din aplicatie (nu de la atm) dar daca am vazut ca nu m-a taxat cu 1$ ,am mai schimbat odata la cel vechi, si am lasat asa. Nu m-a taxat , cred ca a fost o problema de la union ieri.