experienta mea cu paxum recente
-
Queenroberta
Am fost azi la idea bank in buc 13 septembrie si suma maxima era 1000 ron... unde gasim in buc 2000 ron? La ce banca /bancomat... cineva sounea ca idea acvepta si 2000 dar nu a fost asa acolo...
-
numedecodcobra
La Patria Bank se pot scoate 2000 de lei.
-
numedecodcobra
La Patria Bank se pot scoate 2000 de lei am scos eu duminica dar nu din bucuresti!
-
matzarebela
am si eu o intrebare pentru cine a reusit sa scoata 2000 ron de la patria bank, ideea bank, credit agricole, ati observat e vreo diferenta daca bancomatul apartine de o banca sau e doar bancomat singur ?
-
Intheshadow
La voi in contul de paxum apare activ cardul sepa?la mn scrie ca este activ
Merge Paxum External Card → Revolut Card ? fetele va rog si eu mult care aveti Paxum si card primit de la Revolut , spuneti mi plss daca merge sa transfer din Paxum in Card Revolut , sa stiu daca pot comanda card Revolut . Sunt pe Jasmin si am variante f limitate de primit banii , am Paxum si nush ce Card pot comanda sa trimit din Paxum pe un Card Extern , plsss ajutatima cu un sfat va rog din suflet , spor la toate
Nu stiu ce inseamna 'bancomat singur', toate sunt incastrate intr-o banca.( automatele de plata facturi sunt separate)Cred ca bancomatele care apartin de bancile cu "state vechi" (de ex bcr,reifei,brd etc) au propriile lor bancomate -se cunosc de la distanta ca nu accepta euronet.Bancile care accepta euronet sunt cele mai necunoscute publicului,sau mai rar folosite cu bancomate care accepta euronet(de aici deduc eu ca nu sunt bancomatele bancilor respective)Singura diferenta pe care am vazut-o intre PB si CA a fost la 'alta suma': dupa ce mi-a aratat lista cu vreo 6-8 sume prestabilite, la CA am tastat 'alta suma' si mi-a dat a doua pagina de sume prestabilite . Era stradal, aglomerat, se juca table in jur si nu am stat sa fac poze dar am retinut ca pe prima pagina prestabilita suma 300, 1000 la a doua pagina cu prestabilite aparea 350,1200...celelate sume sunt vag in memorie asa ca nu le mai spun daca nu sunt sigura.
-
matzarebela
ma refer daca este atasat unei sucursale a bancii respective sau doar bancomatul, asta e curiozitatea mea.. ca de scos 2000 am tot auzit ca se poate, dar eram curioasa daca are vreo relevanta daca este cu banca acestui bancomat langa sau doar bancomatul fara sucursala langa el, si e efectiv pe zone...
-
Queenroberta
Un mic update legat de ce am mai observat , am scos de la idea bank 13 sept bucuresti 1000 ron de 2 ori ca asa ma lasa si am cheltuit pt ambele retrageri 2000 ron total 514.5$ acestea fiind spuse 3.89 (ca sincer nu imi pasa cat este feeul etc cu atata iese $...relativ convenabil... sepa cardul imi dadea cam la fel... problema e ca tre sa alergam dupa bancomate acum si e super aiurea...