Raspunsul Monese la intrebarea mea despre transferul nereusit din Paxum catre Monese. Oricum o sa incerc personal maine si las update
Attached files
experienta mea cu paxum recente
P3rf3ct3n;n48678 wrote: Apare 1000 1500 2000 si alte sume dar o sa incerc sa vad daca ma lasa 3000 sau 4000ron per tranzactie
Multumesc! Nu stiu daca m am facut inteleasa…exista optiunea “Incearca alta suma” unde poti cere o suma pe care ti o doresti tu? spre exemplu 850ron (doar intreb) pentru ca la celelalte bancomate compatibile Euronet ai posibilitatea doar de a alege o suma deja afisata, ceea ce uneori e incomod. Intreb pentru ca PatriaBank e singura banca unde s a zvonit ca este posibil.
Multumesc! Nu stiu daca m am facut inteleasa…exista optiunea “Incearca alta suma” unde poti cere o suma pe care ti o doresti tu? spre exemplu 850ron (doar intreb) pentru ca la celelalte bancomate compatibile Euronet ai posibilitatea doar de a alege o suma deja afisata, ceea ce uneori e incomod. Intreb pentru ca PatriaBank e singura banca unde s a zvonit ca este posibil.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Penguin;n48680 wrote: celor care ati folosit unionpay,v au luat comisionul de 45 doll(taxa anuala)?Sa inteleg ca la toate bancomatele compatibile(credit agricole,euronet,patria,idee),exista taxa de 18 lei?
Unora le a luat taxa, altora nu. Daca incerci sa il activezi, o sa iti apara daca este gratis sau o sa iti retraga taxa de mentenanta de 45$. Excluzand LibraBank de care nu sunt sigura, comisionul este de 18.4 + 2$ per retragere.
Unora le a luat taxa, altora nu. Daca incerci sa il activezi, o sa iti apara daca este gratis sau o sa iti retraga taxa de mentenanta de 45$. Excluzand LibraBank de care nu sunt sigura, comisionul este de 18.4 + 2$ per retragere.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Știe cineva dacă poți anula un transfer EFT deja validat? Am greșit codul SWIFT al băncii către care vreau sa transfer banii din paxum, este tot codul băncii,respectiv Raiffeisen dar din greșeală am pus codul SWIFT al Raiffeisen banca pentru locuințe în loc de cel pt Raiffeisen Bank S.A. Mulțumesc mult!
Buna . comisionul de 18 apare la toate artm urile de la care poti folosi Union card
Mie mi-a luat taxa . Fiindca anul trecut cand a aparut acest card eu am dat apply sa mi-l trimita . Unora s-a trimis gratuit iar acei au avut taxa gratuita de la paxum
Mie mi-a luat taxa . Fiindca anul trecut cand a aparut acest card eu am dat apply sa mi-l trimita . Unora s-a trimis gratuit iar acei au avut taxa gratuita de la paxum
Buna . Eu am incercat un Euronet dintr-un carrefour . Acolo acela dadea varianta maxima de retragere prestabilita suma de 500 ron . Avea optiunea ,,alta suma'' insa am incercat 1000 si mi s a spus ca nu elibereaza asa suma . Probabil poti sa alegi o varianta de suma care sa fie undeva intre varianta maxima pe care ti-o da si varianta minima . Gen 50 ron ..
Eu am scos de la Idea bank si avea optiunea de alta suma insa nu am folosit-o .
Eu am scos de la Idea bank si avea optiunea de alta suma insa nu am folosit-o .