experienta mea cu paxum recente
buna la toata lumea , va rog mult sa ma ajutati si pe mine , incerc sa trimit din Paxum External Card catre Cosmopayment ( VISA card ) si nu reusesc , imi da urmatoarea eroare '' Issuing Bank Country is not supported '' . Paxum transfer External Card este valabil doar catre carduri Mastercard ?! Catre VISA de la Cosmopayment Nu merge ? De ce mi au alocat cei de la Cosmopayment un card VISA ? va rog mult orice sfat sau parere m ar ajuta f mult , va multumesc si spor la toti sa fie
-
matzarebela
din cate stiam nu merge nici catre card mastercard cosmopayment paxum si cosmo nu se pupa.. indiferent master ori visa., iar cei de la cosmo ti-au alocat card visa ca ai ai toate functionalitatile lui incluzand si plati online tinand cont ca nu il mai poti folosii pe cel mastecrard pentru asta
la skrill sunt comisioane si mai mari; Nu stiu sa raspund dar de ce te complici cu transferuri intre pax-cosmo si pax-skrill daca ai optiunea de a alege metoda de plata doar prin cosmo sau pe skrill( stiam ca e in euro, deci mai pierzi si la conversie daca transferi $ in euro)?Eu cred ca poti schimba in fiecare saptamana meroda de plata
-
Queenroberta
Buna fetelor...sunt total pierduta.... in concluzie acest union pay ,cate retrageri poti face pe zi avand in vedere ca inteleg ca suma maxima ar fi 2000 ron app ca sa va dau un tips eu am tras din paxum direct in TRANSFER WISE si mi.a luat comision 35 $ la 1000$..... asta ca sa stiti ca merge si el.... astept raspuns legat de nr de retrageri pe zi de la union pay si ce e mai avantajos pana la urma...
Queenroberta;n48709 wrote: Buna fetelor...sunt total pierduta.... in concluzie acest union pay ,cate retrageri poti face pe zi avand in vedere ca inteleg ca suma maxima ar fi 2000 ron app ca sa va dau un tips eu am tras din paxum direct in TRANSFER WISE si mi.a luat comision 35 $ la 1000$..... asta ca sa stiti ca merge si el.... astept raspuns legat de nr de retrageri pe zi de la union pay si ce e mai avantajos pana la urma...
https://eu.paxum.com/legal/unionpay-tos?fbclid=IwAR2GpGEBnfuFiTaHTPL0QGlslyNXUbI_97mL_x2ahEqibr_WUMVNttR12Ho
intra aici si gasesti tot ce ai nevoie .
https://eu.paxum.com/legal/unionpay-tos?fbclid=IwAR2GpGEBnfuFiTaHTPL0QGlslyNXUbI_97mL_x2ahEqibr_WUMVNttR12Ho
intra aici si gasesti tot ce ai nevoie .