Pana sa mi dau seama în prima faza am efectuat 4 tranzacti 2 de 1000 lei și 2 de 2000 lei la a 5 a tranzacție mia apărut ca am depășit limita cardului atât iti pot spune
Dacă și ție tia apărut mesajul atunci aia e , atmurile euro net sunt prost softate iar pt un utilizator neexperimentat e jaf la drumu mare din pacate
experienta mea cu paxum recente
-
ladybluecat
Buna! Ma alatur si eu discutiei. Nu am activat pana acum cardul UnionPay, dar ma gandesc sa o fac daca e necesar. Pana la urma, de la ce banci ati putut retrage recent cu el? Si puteti face plati online pe diverse site-uri cu el? Cu cel de la Paxum mergea, de Union nu stiu nimic.
Daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii, va rog.
Multumesc!
Daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii, va rog.
Multumesc!
- Buanca010££
A încercat cineva sa transfere pe un card de România de când a apărut aceasta problema cu sepa?
[USER=4067]Keke[/USER] ca si prietenelor tale, mie nu mi merge transferul catre Monese. Nu stiu daca faptul ca tu nu esti in tara, nu stiu daca pur si simplu unora le merge si altora nu…unfair, as zice eu
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
A incercat cineva sa faca withdrawal UnionPay de la OTP Bank? Ca vad ca la un moment dat si ei au avut parteneriat cu EuroNet, si la cautarile ATM urilor EuroNet Google maps apare si OTP Bank, oricum merg sa verific dar ma tem ca ori nu va merge sau va avea diferenta de curs valutar sau de comision si de asta intreb. Pana acum am auzit aici doar PatriaBank si LibraBank dar ziceam totusi sa intreb
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele