experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Pana sa mi dau seama în prima faza am efectuat 4 tranzacti 2 de 1000 lei și 2 de 2000 lei la a 5 a tranzacție mia apărut ca am depășit limita cardului atât iti pot spune
Dacă și ție tia apărut mesajul atunci aia e , atmurile euro net sunt prost softate iar pt un utilizator neexperimentat e jaf la drumu mare din pacate
No avatar
jony111

Pentru retragerea a 6000 ron am efectuat 3 retrageri cu taxele și comisioane aferete sau dedus de pe card 1512 dolari efectuand împărțirea a 6000/1512 rezulta ca medie generala o valoare a dolarului de 3.968 lei îl consider apropiat de sepa
No avatar
Keke

Astazi 21 iunie am transferat din Paxum pe external card Monese si a mers perfect.
No avatar
ladybluecat

Buna! Ma alatur si eu discutiei. Nu am activat pana acum cardul UnionPay, dar ma gandesc sa o fac daca e necesar. Pana la urma, de la ce banci ati putut retrage recent cu el? Si puteti face plati online pe diverse site-uri cu el? Cu cel de la Paxum mergea, de Union nu stiu nimic.
Daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii, va rog.
Multumesc!
joliwants

Subscriu postului tau. Cam acelasi curs am calculat si eu putin mai devreme.
No avatar
nmuser

Ladyblue ,din ce stiu eu nu merg nici un fel de plati online,doar withdraw de la Euronet ATM(cu unionpay)
Buanca010££

A încercat cineva sa transfere pe un card de România de când a apărut aceasta problema cu sepa?
No avatar
Greta

nu doar patria bank are atm euronet; de ex eu astazi am gasit un atm la credit agricole,avea sigla euronet pe el.langa celelate sigle visa,master si mai erau cateva.atm normal la strada dar inca nu am folosit
Ann

[USER=4067]Keke[/USER] ca si prietenelor tale, mie nu mi merge transferul catre Monese. Nu stiu daca faptul ca tu nu esti in tara, nu stiu daca pur si simplu unora le merge si altora nu…unfair, as zice eu
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

A incercat cineva sa faca withdrawal UnionPay de la OTP Bank? Ca vad ca la un moment dat si ei au avut parteneriat cu EuroNet, si la cautarile ATM urilor EuroNet Google maps apare si OTP Bank, oricum merg sa verific dar ma tem ca ori nu va merge sau va avea diferenta de curs valutar sau de comision si de asta intreb. Pana acum am auzit aici doar PatriaBank si LibraBank dar ziceam totusi sa intreb
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns