experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Am mai auzit de problema asta și merge doar de pe pc transferul
lulu

hmm stai sa incerc si revin :)
lulu

nope ..,. la fel zice
lulu

cardul de la raiff este master ? eu am de la ing ron si euro dar sunt ambele visa :(
No avatar
Claudia marcu

Eu tot cardul nou de la Monesse îl am,l am adăugat că external card fara problema in paxum,am făcut totul de pe aplicație.
nu am încercat sa transfer bani încă,mâine seară primesc o plata și voi transfera și revin cu update.
Noile carduri Monesse mi s au părut ciudate și mie,total schimbate de ceea ce știam.
Lulu daca reușești să ne transmiți și nouă, mulțumesc
lulu

buna Claudia . eu tot din aplicatie l-am atasat ca si card extern insa cand sa fac transfer aparea ceea ce am relatat mai sus. am incercat de pe pc .. si din app si same thing .Daca am noutati sau veste de la paxum referitor la situatie revin detalii ....Insa daca tu resuseti cand incerci revino te rog cu un update .Multumesc frumos
No avatar
Claudia marcu

Sigur,revin cu update.
să sperăm să meargă
No avatar
Newman

Mare grija cu transferul pe cardurile revolut sau monese!
se blocheaza conturi cu bani in ele și de multe ori nu mai vedeți un ban inapoi!
intrati pe grupurile de Facebook monese și revolut și o sa vedeți câți oameni se plâng ca au rămas fără bani
lulu

da . se stie . este the same situation cu eft urile . acum jucam pe un pic de noroc indiferent ce aleagem ca metoda sa intram in posesia banilor . e o loterie
No avatar
Cornelia

daca scoti cu union pay nu este nici o loterie
Scrie răspuns