experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cornelia

jony111;n48369 wrote: Cine are cardul.union pay e fericit acum dacă nu era el va spun eu ca sarea în clocote forumul ca atunci când a întrat In faliment firstchoise

Da pentru ca rau cu rau dar mai rau este fara rau :)) daca mergea sa platim cu el la pos chiar nu ar fi fost rau dar pana la alt card nou nu dam faliment
No avatar
Cornelia

Nu inteleg asta cu 3 luni transport de cand folosesc paxum niciodata nu a durat mai mult de doua saptamani sa imi vina cardul cu livrare standard nu sa platesc extra .
Ann

Cornelia;n48374 wrote: Nu inteleg asta cu 3 luni transport de cand folosesc paxum niciodata nu a durat mai mult de doua saptamani sa imi vina cardul cu livrare standard nu sa platesc extra .

E ok ca nu intelegi. Cand e o mare buluceala la carduri cam asta se intampla. Poate mai tine si de noroc. Mie PaxumSepa mi a ajuns in 4 luni, si nu am fost singura, ori nu erai pe forum, ori ai probleme cu memoria. Asta s a reglat in timp si nu inseamna ca se va intampla la fel…ce e clar ca ne au dezamagit in foarte multe ocazii si e foarte greu sa mai ai incredere in orice spun ei.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

[USER=4817]lulu[/USER] Atat timp cat in termeni si conditii se specifica sa nu fie folosit in domeniu adult, iti cere provenienta banilor si iti inchide contul, inseamna ca nu e legal. In fine, fiecare face cum e mai bine pentru el.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
P3rf3ct3n

Ce carduri externe mastercard visa se mai pot adauga sau ce folositi?
No avatar
Penguin

Ar trebui facuta o recapitulare, caci din cauza răspunsurilor care se bat cap in cap, eu, de exp, sunt putin in ceata!La cardurile UnionPay, taxa anuala de 45 de dol e gratis in primul an de folosinta(a atasat cineva mail ul, si ma gandesc ca e pt toti la fel) ? La atm urile Euronet, cursul este mai mare daca suma scoasa e mai mare.. Nu am inteles insa daca eu cu cei 300 de dolari, ii pot scoate pe toti.. Am inteles ca ori in doua transe, ori intr una, daca nimeresc bancomat cu retragere 2000 ron.. Dar daca nu ma lasa sa bag suma manual, cum scot eu 1200 de lei? Deci la unii s au putut scoate banii pe external, indiferent daca este master sau visa cardul romanesc? Care este dif intre external si eft?
joliwants

Salutare tuturor, oare nimeni nu a ales deja varianta platilor prin crypto? Existand deja site uri care permit plata BTC. Consider ca este o alternativa buna in conditiile de fata:) ..lasand sistemele bancare sa respire.
No avatar
matzarebela

ce am inteles eu pana acum, cardul union pay este gratuit in primul an daca ti-a fost trimis fara sa il ceri tu in septembrie anul trecut, din cate am inteles daca ai optiunea de 1200 ron pe ecran poti scoate 1200 ron(dar sa fii atenta sa calculezi si cei 2$ taxa automata a cardului si cei 18.5 ron aprox 4.5$ ai bancomatului euronet, poti selecta orice suma sub 1000 ron cu optiunea alege suma..
cardul union pay nu poate fii folosit la cumparaturi online/plati facturi, si nici prin magazine la pos
No avatar
matzarebela

cardurile externe: au fost probleme cateva ore bune din cate am inteles pana acuma s-a putut pe mastercard de la raiffeisen si in principiu mastercard ar merge
costul este de 6$+ 3% din suma
No avatar
matzarebela

eft este trasfer bancar local iar dupa cum stim transferurile bancare dureaza cateva zile nu se fac instant... este f ieftin 2.5$ acuma(inainte era 5$...) intra practic intr-un cont bancar care are iban si nu pe un card dar daca tu ai un card atasat contului nu e problema tot de la bancomat poti scoate banii, ieftin dar dureaza mai multe zile pana ai banutii. pentru external card costul este de 6$+ 3% din suma, deci la 300$ in cazul tai ai avea comision 15$
Scrie răspuns