experienta mea cu paxum recente
-
matzarebela
nu apartine nici de alphabank nici de libra euronet, e o alta firma... cel putin asa stiam eu nu e vorba de abilitatea bancomatului de a retrage euro ci o alta banca
P3rf3ct3n;n48221 wrote: La bancimat la Euronet are de la 10 ron pana la 900 ron
Si ultima alta suma nu apare 2000ron
Si maxim m a lasat sa retrag 1000ron per tranzactie 18ron comision...
Iar la cardul monese daca mai foloseste cineva poti baga oricat dar retragerea zilnica 1500ron (cu plan tarifar 70ron platit premium)
restu banilor doar tranzacti online pos etc....
Cardul raiffaisen nu primeste bani momentan...
Ai incercat tu recent Monese? Pentru ca am avut o discutie cu cineva aici care spunea ca sunt mai multe persoane in situatia in care nu mai pot face transferul spre Monese, cum ca Monese nu ar mai accepta. Mie mi a expirat cardul si nu pot verifica dar la cum vad situatia, cred ca o sa inclin spre Revolut o perioada, doar ca o sa stau intr o panica, stim cat de rapid inchid conturile…
Si ultima alta suma nu apare 2000ron
Si maxim m a lasat sa retrag 1000ron per tranzactie 18ron comision...
Iar la cardul monese daca mai foloseste cineva poti baga oricat dar retragerea zilnica 1500ron (cu plan tarifar 70ron platit premium)
restu banilor doar tranzacti online pos etc....
Cardul raiffaisen nu primeste bani momentan...
Ai incercat tu recent Monese? Pentru ca am avut o discutie cu cineva aici care spunea ca sunt mai multe persoane in situatia in care nu mai pot face transferul spre Monese, cum ca Monese nu ar mai accepta. Mie mi a expirat cardul si nu pot verifica dar la cum vad situatia, cred ca o sa inclin spre Revolut o perioada, doar ca o sa stau intr o panica, stim cat de rapid inchid conturile…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
matzarebela
nu am intampinat probleme pana acuma, am primit si emailul de confirmare, in momentul in care ii voi avea in banca( dureaza pana la 5 zile lcuratoare) voi anunta