experienta mea cu paxum recente
-
Claudia marcu
Da,orice euronet verifica care este cel mai aproape de tine
-
Claudia marcu
daca retragi de la euronet ai posibilitatea sa retragi 1000 ron per tranzacție comision 18 ron
Poti face mai multe retrageri,nu mai citii aberațiile oamenilor care mai mult doresc sa incurcea decât sa ajute,chiar au scris fetele aseara cand au retras
Poti face mai multe retrageri,nu mai citii aberațiile oamenilor care mai mult doresc sa incurcea decât sa ajute,chiar au scris fetele aseara cand au retras
-
matzarebela
din cate am inteles este exact ca si la cardul sepa, problema apare la bancomate...
la cati bani am ajuns sa fac,partea buna e ca nu am nevoie de mai multe tranzactii:)))Daca am inteles bine de la voi,daca am 300 de dolari de scos(nu radeti),platesc 18 lei pt 1000,si inca 18 pentru restul de 200 lei?Pana la urma a reusit cineva sa si scoata banii?Cum si in ce fel?
Nu e nici o problema cu cardul union pay funcționează normal retragerea se face numai la bancomatele euro net
aici e o problema va explic
Suma maxima care poate fi retrasa este de 2000 ron cu comisionul afișat insa daca daca vrei sa scoți mai.mult când selectezi alta sumă nu iti da voie mai mult de 1000 de ron deci în concluzie selectați opțiunea de 2000 ron
la retragerea a 2000 ron dolarul se plătește 3.97 lei plus comisionul bancomatului plus 2 dolari comisionul paxum
dacă retragi o sumă mai.mica de 2000 rin exemplu 1000 ron dolarul ți-l.da cu 3.93 lei plus comisionul.bancomatului de 18 lei
Suma maxima.permisa a fi retrasa zilnic e de 1500 dolari mai mult ju va da voie adică 6000 ron pe zi pe care ii puteți retrage în 3 interogari
Am încercat sa retrag pe cardul.monese operațiunea a fost respinsa apoi am incercat pe cardul de romania la fel.nu merge am.cintactat suportul și.mi sa comunicat ca operațiunile de retragere pe card șut momentan indisponibile va rugam.sa încercați mai tarziu
In concluzie merge doar cardul union pay
aici e o problema va explic
Suma maxima care poate fi retrasa este de 2000 ron cu comisionul afișat insa daca daca vrei sa scoți mai.mult când selectezi alta sumă nu iti da voie mai mult de 1000 de ron deci în concluzie selectați opțiunea de 2000 ron
la retragerea a 2000 ron dolarul se plătește 3.97 lei plus comisionul bancomatului plus 2 dolari comisionul paxum
dacă retragi o sumă mai.mica de 2000 rin exemplu 1000 ron dolarul ți-l.da cu 3.93 lei plus comisionul.bancomatului de 18 lei
Suma maxima.permisa a fi retrasa zilnic e de 1500 dolari mai mult ju va da voie adică 6000 ron pe zi pe care ii puteți retrage în 3 interogari
Am încercat sa retrag pe cardul.monese operațiunea a fost respinsa apoi am incercat pe cardul de romania la fel.nu merge am.cintactat suportul și.mi sa comunicat ca operațiunile de retragere pe card șut momentan indisponibile va rugam.sa încercați mai tarziu
In concluzie merge doar cardul union pay
La bancomat la Euronet are de la 10 ron pana la 900 ron
Si ultima alta suma nu apare 2000ron
Si maxim m a lasat sa retrag 1000ron per tranzactie 18ron comision...
Iar la cardul monese daca mai foloseste cineva poti baga oricat dar retragerea zilnica 1500ron (cu plan tarifar 70ron platit premium)
restu banilor doar tranzacti online pos etc....
Cardul raiffaisen nu primeste bani momentan...
Si ultima alta suma nu apare 2000ron
Si maxim m a lasat sa retrag 1000ron per tranzactie 18ron comision...
Iar la cardul monese daca mai foloseste cineva poti baga oricat dar retragerea zilnica 1500ron (cu plan tarifar 70ron platit premium)
restu banilor doar tranzacti online pos etc....
Cardul raiffaisen nu primeste bani momentan...