experienta mea cu paxum recente
-
Intheshadow
Cand ceri pareri este normal sa primesti si pareri pro si contra,hai sa ti rasp eu poate te lamuresti…eu mi am facut cont la Raiffeisen cand a picat Firstchoice,am 3 conturi,in lei,dolari si euro,cardul de debit aferent contului in lei iti vine in 5 sile lucratoare,il atasezi la contul paxum si transferi pe el…anaful este sesizat de catre Raiffeisen daca tu pe luna transferi mai mult de 10k…eu de atunci am transferat numai pe banca romaneasca,prea putin am folosit eu cardul sepa,si mai devreme am transferat au intrat banii instant,sper ca ti am fost de ajutor,mergi lin si fa ti cont in lei,nu te intreaba nimeni ce si cum
nu vine automat . ti se face un virtual card si apoi trebuie sa ai payment trimis pe cont .Ca sa il trimita fizi costa 12.99$ ,prin urmare trebuie sa ai bani in contule cosmo ca ei sa poata lua acel fee .
Limitele de tranzactie le poti gasi pe site ul lor la FAQ . stiu ce e limita de 3000$/zi in transe de cate 600$
Limitele de tranzactie le poti gasi pe site ul lor la FAQ . stiu ce e limita de 3000$/zi in transe de cate 600$