experienta mea cu paxum recente
- FlowerPower
cred ca e singura banca care inca accepta fara sa puna intrebari prea multe.
- FlowerPower
i-am trimis eu , nu raspunde evident, ce raspuns ar putea sa de al ace rahat au facut?
-
wetladyjoy
arabu1988;n48006 wrote: Buna everybody
pana una alta cine are cosmo sa merge pe cosmo sunt super de treaba nu am avut nicodata problema cu cosmo
cine nu are cosmo sa merge pe transfer to external card
asta cel mai bine pana una alta
dar este tot mastercard tie iti merge sa retragi in momentul asta?
pana una alta cine are cosmo sa merge pe cosmo sunt super de treaba nu am avut nicodata problema cu cosmo
cine nu are cosmo sa merge pe transfer to external card
asta cel mai bine pana una alta
dar este tot mastercard tie iti merge sa retragi in momentul asta?
eu am master card la cosmo insa le am dat email sa imi trimita si varianta de visa .
eu am folosit o singura data cardul de la cosmo ca sa ii fac proba anul trecut .. nu am avut prb ...
am vb cu cei de la cosmo pe twitter si au spus ca ei nu cred ca paxum spune tot adevarul pt toata situatia asta si ca la ei nu vor fi prb .. insa eu ma cam indoiesc sa nu ajunga si la ei la master asemeanea prb caci master ul se retrage din tot ce are legatura cu adult industry
eu am folosit o singura data cardul de la cosmo ca sa ii fac proba anul trecut .. nu am avut prb ...
am vb cu cei de la cosmo pe twitter si au spus ca ei nu cred ca paxum spune tot adevarul pt toata situatia asta si ca la ei nu vor fi prb .. insa eu ma cam indoiesc sa nu ajunga si la ei la master asemeanea prb caci master ul se retrage din tot ce are legatura cu adult industry
- FlowerPower
eu sincer renunt la paxum, ca nu sunt seriosi......in ultimul an doar probelme au avut, pana acum gaseau 100 de provideri.