experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
FlowerPower

cred ca e singura banca care inca accepta fara sa puna intrebari prea multe.
FlowerPower

i-am trimis eu , nu raspunde evident, ce raspuns ar putea sa de al ace rahat au facut?
No avatar
Ionut7777

La Ing sau Transilvania ati intampinat probleme? Intrebari legate de provenienta banilor?
No avatar
wetladyjoy

arabu1988;n48006 wrote: Buna everybody
pana una alta cine are cosmo sa merge pe cosmo sunt super de treaba nu am avut nicodata problema cu cosmo
cine nu are cosmo sa merge pe transfer to external card
asta cel mai bine pana una alta

dar este tot mastercard tie iti merge sa retragi in momentul asta?
Alexabubu

Deci singura solutie ar fi external card sau cosmo cine are.. Pana vor emite astia de la paxum un nou card.
lulu

eu am master card la cosmo insa le am dat email sa imi trimita si varianta de visa .

eu am folosit o singura data cardul de la cosmo ca sa ii fac proba anul trecut .. nu am avut prb ...

am vb cu cei de la cosmo pe twitter si au spus ca ei nu cred ca paxum spune tot adevarul pt toata situatia asta si ca la ei nu vor fi prb .. insa eu ma cam indoiesc sa nu ajunga si la ei la master asemeanea prb caci master ul se retrage din tot ce are legatura cu adult industry
lulu

paxum pe twitter au spus ca incearca ca in urmatoarele luni sa gaseasca o solutie
No avatar
Baby

Dar cel de la union pay paxum nu este ok sa il activez? Nu merge retras de la orice bancă? Are cineva card brd pt external , pun întrebări la transferul in cont?
FlowerPower

eu sincer renunt la paxum, ca nu sunt seriosi......in ultimul an doar probelme au avut, pana acum gaseau 100 de provideri.
No avatar
Baby

Cata bataie de cap pt niste incompetenți care mai iau si comisioane, uhhh
Scrie răspuns