experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
aaron

Annndre;n47491 wrote: Buna. Ce card folosiți pentru Chat? Eu încerc sa fac cu Paxum dar îmi da eroare și nu știu ce sa scriu de unde primesc banii pt ca orice as pune nu pot sa trec la pasul următor . Mersi !

Eu te-as ajuta cu cea mai mare placere, dar din pacate nu inteleg intrebarea.
La ce te referi cand zici card folosit pentru Chat? Te referi la modalitatea de a fi platit/platita de catre siteurile de videochat, sau te referi la o modalitate de a platii pe siteurile de videochat din postura de utilizator?
Cand zici ca imi da eroare, ce parte iti da eroare? Nu reusesti sa-ti faci cont Paxum, sau nu reusesti sa-ti adaugi contul de Paxum ca destinatie de plata pentru comisioanele primite de pe siteurile de videochat?
Incearca sa fii mai explicit/explicita daca vrei raspunsuri, caci din cate am vazut pe aici, oamenii sunt dornici sa ajute, conditia fiind sa inteleaga problema. De asemenea, poti sa spui direct numele siteului cu care ai probleme (de exemplu chaturbate), pentru ca nu toate sunt la fel, si noi nu avem cum sa ghicim la ce te referi.
No avatar
Annndre

Da, ma refer la modalitatea plăților . Ce card ar fii mai bun?
No avatar
Baby

Buna, cum se procedeaza daily payout la chaturbate? In cat timp se baga banii si cati dolari opresc ei din suma atunci cand se da retragere?
lulu

https://support.chaturbate.com/hc/en-us/articles/360035418852-What-is-the-daily-payout-program-
lulu

What is the fee for a daily payout?

There is a $3.95 fee for using daily payouts. The fee is only charged once per day, so you can add to your daily payout request multiple times within the same day, and only get charged one fee.

un simple search pe google iti da raspunsul complet
Sara.delicious

Buna am o problema am trimis bani dupa paxum acum 3 zile pe cardul sepa i am scos, acum doua zile am trimis iar din paxum in cardul sepa i am scos
azi dimineata am trimis pe card si am fost sa ii scot si NU MERGE SA II SCOT zice ca am atins limita zilnica sau ceva asa.
PS am incercat la Ing (limita la ei era de 900ron per tranzactie) nu a mers sa scot nimic
la Raiffaisen bank (limita era 4000ron per tranzactie x3 pe zi)
nu am putut sa scot nici o suma.
probleme cineva? Ma poate ajuta
No avatar
Anonim1111

Sara.delicious;n47636 wrote: Buna am o problema am trimis bani dupa paxum acum 3 zile pe cardul sepa i am scos, acum doua zile am trimis iar din paxum in cardul sepa i am scos
azi dimineata am trimis pe card si am fost sa ii scot si NU MERGE SA II SCOT zice ca am atins limita zilnica sau ceva asa.
PS am incercat la Ing (limita la ei era de 900ron per tranzactie) nu a mers sa scot nimic
la Raiffaisen bank (limita era 4000ron per tranzactie x3 pe zi)
nu am putut sa scot nici o suma.
probleme cineva? Ma poate ajuta

Am sunat eu la suport si este o problema de la ei.Mie mi-au dat un termen cum ca maine s-ar rezolva .
No avatar
matzarebela

@paxuminc Their teams are working around the clock to fix the problems and to ensure this situation does not happen again. Please note that these issues are limited to the Paxum SEPA Mastercard only and all other Paxum withdrawal methods are working as expected.

2021-05-20 10:53:58

@paxuminc We would like to inform our customers that Paxum SEPA Mastercard users are currently experiencing difficulties in withdrawing their funds. This is happening due to technical issues our payment processor is currently experiencing.

cam asta declarau ei pe https://downdetector.com/status/mastercard/
sa vedem ce-o sa urmeze si cand s-o rezolva.. da.. solutii si inlocuitor pt mastercard au insa era cel mai la indemana....
No avatar
matzarebela

dar eu stau si ma intreb de ce nu stau sa faca rapid un mesaj sa l trimita utilizatorilor.... trebuie sa stam sa cautam noi info prin 1000 surse cand ii doare mana sa trimita un mass-mail...macar sa stim sa nu mai transferam fondurile in cardul sepa mastercard tinand cont ca de acolo doar la atm sau platind cv putem s ai scoatem...
No avatar
jony111

Aceeași problema și aici așteptăm să se rezolve
Scrie răspuns