matzarebela;n47643 wrote: dar eu stau si ma intreb de ce nu stau sa faca rapid un mesaj sa l trimita utilizatorilor.... trebuie sa stam sa cautam noi info prin 1000 surse cand ii doare mana sa trimita un mass-mail...macar sa stim sa nu mai transferam fondurile in cardul sepa mastercard tinand cont ca de acolo doar la atm sau platind cv putem s ai scoatem...
Exact asta i-am intrebat eu pe aia de la suport . Ca raspuns , mi-au zis ca a fost ceva neasteptat .. Bun .. Dar nici dupa ce au avut " problemele astea neasteptate" nu ne-au informat cu nimic .
experienta mea cu paxum recente
-
matzarebela
au informat pe twiter acum 9 ore, de parca noi ne logam pe twiter si nu la ei pe site... la ei pe site ar trebui sa aiba un sistem de notificare rapid pentru orice problema tehnica apare....
-
matzarebela
noutati ceva? a incercat cineva sa mai scoata? ca pana aflam ceva de la ei......
-
Anonim1111
Ann;n47652 wrote: Eu incerc sa platesc o factura si desi am cu mult peste pe card, imi da eroare fonduri insuficiente, sa incerc alt card. Sunt blocati, si s a nimerit sa fie o suma mai mare,deja sunt panicata
eu ii stresez pe aia de la suport din cateva in cateva ore , imi transferasem o suma mare de bani pe card pt a merge la dentist , si dupa ce termina dentistul ... hop nu merge sa platesc .. stau sa trec prin situatii de tot rahatul pentru ca ei nu pot trimite un mesaj sa anunte...
eu ii stresez pe aia de la suport din cateva in cateva ore , imi transferasem o suma mare de bani pe card pt a merge la dentist , si dupa ce termina dentistul ... hop nu merge sa platesc .. stau sa trec prin situatii de tot rahatul pentru ca ei nu pot trimite un mesaj sa anunte...
-
matzarebela
Paxum Inc
@paxuminc
·
3m
To our customers who are experiencing difficulties in withdrawing funds from their Paxum SEPA Mastercard, we want to let you know that our card processor is still working on the situation. Thanks for being patient while we sort this out.
pe twiterul lor....deci inca nu...
@paxuminc
·
3m
To our customers who are experiencing difficulties in withdrawing funds from their Paxum SEPA Mastercard, we want to let you know that our card processor is still working on the situation. Thanks for being patient while we sort this out.
pe twiterul lor....deci inca nu...