experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Anonim1111

matzarebela;n47643 wrote: dar eu stau si ma intreb de ce nu stau sa faca rapid un mesaj sa l trimita utilizatorilor.... trebuie sa stam sa cautam noi info prin 1000 surse cand ii doare mana sa trimita un mass-mail...macar sa stim sa nu mai transferam fondurile in cardul sepa mastercard tinand cont ca de acolo doar la atm sau platind cv putem s ai scoatem...

Exact asta i-am intrebat eu pe aia de la suport . Ca raspuns , mi-au zis ca a fost ceva neasteptat .. Bun .. Dar nici dupa ce au avut " problemele astea neasteptate" nu ne-au informat cu nimic .
No avatar
matzarebela

au informat pe twiter acum 9 ore, de parca noi ne logam pe twiter si nu la ei pe site... la ei pe site ar trebui sa aiba un sistem de notificare rapid pentru orice problema tehnica apare....
Ann

Eu incerc sa platesc o factura si desi am cu mult peste pe card, imi da eroare fonduri insuficiente, sa incerc alt card. Sunt blocati, si s a nimerit sa fie o suma mai mare,deja sunt panicata
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
jony111

Se rezolva banii ii vom incasa am vb cu suportul a zis ca vor da email îndată ce se va rezolva situația
No avatar
matzarebela

noutati ceva? a incercat cineva sa mai scoata? ca pana aflam ceva de la ei......
No avatar
P3rf3ct3n

Nu merge la fel imi da si mie bani blocati pe card cu alte cuvinte...
limita zilnica...
No avatar
Anonim1111

Ann;n47652 wrote: Eu incerc sa platesc o factura si desi am cu mult peste pe card, imi da eroare fonduri insuficiente, sa incerc alt card. Sunt blocati, si s a nimerit sa fie o suma mai mare,deja sunt panicata

eu ii stresez pe aia de la suport din cateva in cateva ore , imi transferasem o suma mare de bani pe card pt a merge la dentist , si dupa ce termina dentistul ... hop nu merge sa platesc .. stau sa trec prin situatii de tot rahatul pentru ca ei nu pot trimite un mesaj sa anunte...
No avatar
Anonim1111

a luat cineva legatura cu Octav?
No avatar
veioza

acum vreo 2 ore au zis ca asteapta confirmare ca s-a rezolvat si i-am intrebat daca azi o sa se rezolve. Mi-au zis ca nu pot sa imi dea un time frame.
No avatar
matzarebela

Paxum Inc
@paxuminc
·
3m
To our customers who are experiencing difficulties in withdrawing funds from their Paxum SEPA Mastercard, we want to let you know that our card processor is still working on the situation. Thanks for being patient while we sort this out.

pe twiterul lor....deci inca nu...
Scrie răspuns