experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Baby

Chaturbate a început sa baneze si users cu bani, un client de al meu a patit asta puțin mai devreme, fara nici un motiv
No avatar
Ella123

ti-au intrat banutii de pe cb?mie da,sper ca e totul ok si la voi
FlowerPower

Mi-au intrat banii aseara pe la 8 :30 , au si raspuns ca i-au trimis si daca nu i-am primit sa-i contactez :)
No avatar
nmuser

Si eu am primit banii,si au scris in mail ca isi cer scuze pt delay!
Sara.delicious

Rezolvat i au trimis. Spor la bani !!
Alexabubu

Buna..v au intrat banii pe paxum? Site ul ia trimis dar nici acum nu au intrat.
No avatar
Keke

Inca nu au intrat....
Ann

Si eu am avut o intarziere de o zi cu Camsoda payment.Mi a raspuns suportul si a spus ca este un delay Paxum

Attached files
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Annndre

Buna. Ce card folosiți pentru Chat? Eu încerc sa fac cu Paxum dar îmi da eroare și nu știu ce sa scriu de unde primesc banii pt ca orice as pune nu pot sa trec la pasul următor . Mersi !
aaron

A mai folosit cineva cardul Paxum in Paypal? Daca da, acum va mai merge? De ceva vreme mie nu-mi mai merge sa fac plati prin Paypal cu cardul Paxum setat ca sursa fondurilor, iar cei de la suport Paxum se fac ca ploua si arunca vina in barca Paypal, cum ca vezi doamne aia nu ar stii cum sa faca o tranzactie. Initial m-a si pufnit rasul cand i-am vazut ce enormitate au putut debita.

De asemenea, din 2 Aprilie nu-mi mai merge cardul Paxum nici in wallet-ul din applicatia Curve (e un fintech din UK, nu are nici o legatura cu insemnatatea cuvantului in limba romana). E cineva pe aici caruia ii merge?
Scrie răspuns