Care studio este mai bun Heylux sau Nightprowl?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Cecilia

Mie una mi se pare ca Studio 20 nu au dat dovada de respect pentru munca fetelor.
Smaranda

Eu nu am mai auzit de ei in ultimul timp. S-au mai linistit asa :)))
Reny113

Smaranda;n47182 wrote: Eu nu am mai auzit de ei in ultimul timp. S-au mai linistit asa :)))

O data cu Studio20 :))
No avatar
Lenuta

Eu an avut o prietena care a lucrat la NightWhisper. Din ce mi-a povestit ea, nu ar recomanda. Se simtea super aiurea sa fie supravegheata de barbati, plus ca a zis ca nu facea bani. Acum nu stiu ce sa zic ...
Smaranda

Lenuta;n47244 wrote: Eu an avut o prietena care a lucrat la NightWhisper. Din ce mi-a povestit ea, nu ar recomanda. Se simtea super aiurea sa fie supravegheata de barbati, plus ca a zis ca nu facea bani. Acum nu stiu ce sa zic ...

Sa se uite niste barbati la tine si sa iti spuna ce sa faci, intr-adevar poate fi incomod pentru unele fete.
AlexandraD

Si eu am lucrat la un studio unde eram supravegheata de barbati. Iubitului meu nu ii placea asta si ne certam mereu. Plus ca nici nu mi se pare ok. Una e sa te ajute o femeie si una e sa primesti sfaturi de la un barbat.
Adela

AlexandraD;n47296 wrote: Si eu am lucrat la un studio unde eram supravegheata de barbati. Iubitului meu nu ii placea asta si ne certam mereu. Plus ca nici nu mi se pare ok. Una e sa te ajute o femeie si una e sa primesti sfaturi de la un barbat.

Da, te inteleg, mai ales ca stii prea bine cum sunt barbatii si isi dau coate. :))
Smaranda

La NightProwl daca vrei sa iti iei o vacanta de 2 saptamani trebuie sa realizezi timp de 6 luni 100h la perioada. Voi ce parere aveti despre asta? Doar mie mi se pare sau e ca si cum te iei cu studioul?
Adela

Sclaviee e la NightProwl. La ei o fata incepe sa isi primeasca banii abia dupa o luna si jumatate, in momentul in care renunta la colaborare este obligata sa stea 30 zile in preaviz ca sa isi primeasca diferenta de bani.De cele mai multe ori modelele renunta deoare sunt hartuite mental.
FlaviaC

Cei de la NightProwl nu isi dau interesul ca fetele sa creasca in incasari. Iti explica cateva chestii acolo, dupa care te lasa sa te descurci singura. Staff-ul sta relax cu picioarele pe birou, la fumat..lipsa de interes.
Scrie răspuns