Care studio este mai bun Heylux sau Nightprowl?
Lenuta;n47244 wrote: Eu an avut o prietena care a lucrat la NightWhisper. Din ce mi-a povestit ea, nu ar recomanda. Se simtea super aiurea sa fie supravegheata de barbati, plus ca a zis ca nu facea bani. Acum nu stiu ce sa zic ...
Sa se uite niste barbati la tine si sa iti spuna ce sa faci, intr-adevar poate fi incomod pentru unele fete.
Sa se uite niste barbati la tine si sa iti spuna ce sa faci, intr-adevar poate fi incomod pentru unele fete.
- AlexandraD
Si eu am lucrat la un studio unde eram supravegheata de barbati. Iubitului meu nu ii placea asta si ne certam mereu. Plus ca nici nu mi se pare ok. Una e sa te ajute o femeie si una e sa primesti sfaturi de la un barbat.
AlexandraD;n47296 wrote: Si eu am lucrat la un studio unde eram supravegheata de barbati. Iubitului meu nu ii placea asta si ne certam mereu. Plus ca nici nu mi se pare ok. Una e sa te ajute o femeie si una e sa primesti sfaturi de la un barbat.
Da, te inteleg, mai ales ca stii prea bine cum sunt barbatii si isi dau coate.
)
Da, te inteleg, mai ales ca stii prea bine cum sunt barbatii si isi dau coate.
Sclaviee e la NightProwl. La ei o fata incepe sa isi primeasca banii abia dupa o luna si jumatate, in momentul in care renunta la colaborare este obligata sa stea 30 zile in preaviz ca sa isi primeasca diferenta de bani.De cele mai multe ori modelele renunta deoare sunt hartuite mental.