FlaviaC;n47381 wrote: Cei de la NightProwl nu isi dau interesul ca fetele sa creasca in incasari. Iti explica cateva chestii acolo, dupa care te lasa sa te descurci singura. Staff-ul sta relax cu picioarele pe birou, la fumat..lipsa de interes.
Da, da 15 ore lucrate zilnic pentru 50% sau mai putin. Sclavie curata. Trebuie sa stai acolo mort-copt sa le faci bani.
Care studio este mai bun Heylux sau Nightprowl?
Adela;n47446 wrote: Nu stiu de voi, insa eu nu as accepta astfel de conditii. Mai ales sa mi se vorbesca ca la usa cortului. Pana la urma am au si ei de castigat de pe uma modelelor. Dar acum la moda ste sa iti dai ochii peste cap.
Nah, mai... macar la dat ochii peste cap sa fie buni si ei.
- AlexandraD
Elyss;n47465 wrote:
Daca ar fi doar ochii dati peste cap, ar fi ceva, insa NightProwl le-a lasat multor fete un gust amar. Incepand de la figuri, traineri care iti vorbesc urat si un bonus pe care nu il vezi. NightProwl nu e un studio de videochat sigur, fetelor! Acolo este marlanie curata!! Bonus? Cunosc fete care si-au amanetat telefone si alte bunuri numai ca isi poata cumpara tinutele cerute de ei. E normal asa ceva ? Eu una nu cred.
Daca ar fi doar ochii dati peste cap, ar fi ceva, insa NightProwl le-a lasat multor fete un gust amar. Incepand de la figuri, traineri care iti vorbesc urat si un bonus pe care nu il vezi. NightProwl nu e un studio de videochat sigur, fetelor! Acolo este marlanie curata!! Bonus? Cunosc fete care si-au amanetat telefone si alte bunuri numai ca isi poata cumpara tinutele cerute de ei. E normal asa ceva ? Eu una nu cred.
-
NightProwl
Are cineva ceva bun de zis despre un studio cu o vechime de peste 10 ani , cu un forum activ in spate care i-a ajutat pe multi (inclusiv pe domnii de la HeyLux) sa invete ce e ala videochat , evenimente, gale de premiere , o echipa de oameni care au participat la peste 100 de evenimente internationale . As putea continua la nesfarsit Vs. plimbat cainele prin parc si dorinta apelativului "Domnu' George". Ce prostie e asta ?
Parerile vor fi intotdeauna impartite , nu ne asteptam la lapte si miere indiferent de cat de mult incercam sa facem lucrurile se fie OK. Dar asa nesimtire , draga HeyLux (e de notorietate ca acest forum este operat de voi) , cu atatea prostii si aberatii , rar ne-a fost dat sa vedem.
Hai , activati Smarandele ...
Apropos de ele , sunt cam proaste de urechi , ca aud numai lucruri traznite. Stai ... aia erau copii care spuneau lucruri traznite. Tot aia .
Noi am auzit ca unii sunt oligofreni pe bune . Stai ... rectificam , n-am auzit , stim sigur. Dar nu dam nume . Ba am dat mai sus . Asta e , ne asumam.
In rest totul minunat.
Parerile vor fi intotdeauna impartite , nu ne asteptam la lapte si miere indiferent de cat de mult incercam sa facem lucrurile se fie OK. Dar asa nesimtire , draga HeyLux (e de notorietate ca acest forum este operat de voi) , cu atatea prostii si aberatii , rar ne-a fost dat sa vedem.
Hai , activati Smarandele ...
Apropos de ele , sunt cam proaste de urechi , ca aud numai lucruri traznite. Stai ... aia erau copii care spuneau lucruri traznite. Tot aia .
Noi am auzit ca unii sunt oligofreni pe bune . Stai ... rectificam , n-am auzit , stim sigur. Dar nu dam nume . Ba am dat mai sus . Asta e , ne asumam.
In rest totul minunat.
-
NightProwl
Aberezi. Ai lucrat la noi , sau si tu "ai auzit" ?
Nu stiu de ce raspund la clone ... dar fie ...
Nu stiu de ce raspund la clone ... dar fie ...
-
NightProwl
Iti sugerez un control ORL. Vorbesti din auzite si esti departe de adevar
-
NightProwl
Asa se explica ca 40% din modelele noastre fac peste 10,000 la perioada. Si spre diferenta de vorbele tale "din auzite", noi o putem demonstra , si o facem in fiecare zi
-
NightProwl
Ai uitat sa adaugi "HeyLux e minunat , am facut 70,000 fara sa ma prezint la munca"