Buna,
Se mai poate folosi Sepa? Sau doar cel nou, Unionpay? Iar cel din urma unde merge doar la Euronet? (
experienta mea cu paxum recente
Baby;n46588 wrote: Buna, am trimis mail la paxum si sepa se poate folosi pana când expiră cardul, dupa, se poate folosi union pay la atm urile care acceptă
Merci de raspuns. Mai zi mi te rog, se poaet folosi in aceleasi conditii ca in trecut, adica sa l atasam la site uri si sa inter banii sau doar sa scoatem de pe el, ce a ramas? Merci mult si o seara buna.
Merci de raspuns. Mai zi mi te rog, se poaet folosi in aceleasi conditii ca in trecut, adica sa l atasam la site uri si sa inter banii sau doar sa scoatem de pe el, ce a ramas? Merci mult si o seara buna.
Baby;n46590 wrote: Asta nu stiu sa iti raspund, eu doar pe cb il am demult, dar poți face o simulare daca e pt cb, dacă mai e valabil, ei iti dau aceasta posibilitate de a alege ,sau ii poti trimite mail lui octav ori direct la paxum, raspund f repede la mailuri
Merci frumos. Deci, sa inteleg, ca tu ai sepa atasat si scoti de la orice bancomat banii . Am inteles bine?
Merci frumos. Deci, sa inteleg, ca tu ai sepa atasat si scoti de la orice bancomat banii . Am inteles bine?
mogadishu;n46586 wrote: Buna! Pentru cei care ati scos de pe paxum de la atm brd sau raiffeisen, imi puteti spune ce comisioane se percep la retragere? Multumesc
Buna . se percep comisioanele puse de catre paxum . 2$ pe retragere +3% din suma retrasa .
Buna . se percep comisioanele puse de catre paxum . 2$ pe retragere +3% din suma retrasa .
Cornelia;n46503 wrote: A mai observat cineva ca paxum nu mai face acel reglaj a doua sau a 3a zi ca inainte .. ma refer la acel percent care il dadeau
Dar nu a observat nimeni SI faptul ca valoare conversiei este mai mica in momentul in care face withdrawal?
Dar nu a observat nimeni SI faptul ca valoare conversiei este mai mica in momentul in care face withdrawal?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
am observat dar ce se va întâmpla cu cardul sepa va putea fi reînnoit după expirare aduc aceasta chestiune in discutie deoarece noul card paxum.union pay e varza iar comisioanele euronet atm sunt nasoale din cate am auzit sa ma corecteze cineva dacă greșesc dacă lucrurile rămân neschimbate pentru cardul chinezesc vom trebui sa ne reorientam din timp este o problema destul de serioasa