experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Larisa21

Buna,
Se mai poate folosi Sepa? Sau doar cel nou, Unionpay? Iar cel din urma unde merge doar la Euronet? (
No avatar
Baby

Buna, am trimis mail la paxum si sepa se poate folosi pana când expiră cardul, dupa, se poate folosi union pay la atm urile care acceptă
No avatar
Larisa21

Baby;n46588 wrote: Buna, am trimis mail la paxum si sepa se poate folosi pana când expiră cardul, dupa, se poate folosi union pay la atm urile care acceptă

Merci de raspuns. Mai zi mi te rog, se poaet folosi in aceleasi conditii ca in trecut, adica sa l atasam la site uri si sa inter banii sau doar sa scoatem de pe el, ce a ramas? Merci mult si o seara buna.
No avatar
Baby

Asta nu stiu sa iti raspund, eu doar pe cb il am demult, dar poți face o simulare daca e pt cb, dacă mai e valabil, ei iti dau aceasta posibilitate de a alege ,sau ii poti trimite mail lui octav ori direct la paxum, raspund f repede la mailuri
No avatar
Larisa21

Baby;n46590 wrote: Asta nu stiu sa iti raspund, eu doar pe cb il am demult, dar poți face o simulare daca e pt cb, dacă mai e valabil, ei iti dau aceasta posibilitate de a alege ,sau ii poti trimite mail lui octav ori direct la paxum, raspund f repede la mailuri

Merci frumos. Deci, sa inteleg, ca tu ai sepa atasat si scoti de la orice bancomat banii . Am inteles bine?
No avatar
Baby

Da, exact, insa prefer raifeissen, am impresia ca au un curs valutar bun
lulu

mogadishu;n46586 wrote: Buna! Pentru cei care ati scos de pe paxum de la atm brd sau raiffeisen, imi puteti spune ce comisioane se percep la retragere? Multumesc

Buna . se percep comisioanele puse de catre paxum . 2$ pe retragere +3% din suma retrasa .
Ann

Cornelia;n46503 wrote: A mai observat cineva ca paxum nu mai face acel reglaj a doua sau a 3a zi ca inainte .. ma refer la acel percent care il dadeau

Dar nu a observat nimeni SI faptul ca valoare conversiei este mai mica in momentul in care face withdrawal?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
jony111

am observat dar ce se va întâmpla cu cardul sepa va putea fi reînnoit după expirare aduc aceasta chestiune in discutie deoarece noul card paxum.union pay e varza iar comisioanele euronet atm sunt nasoale din cate am auzit sa ma corecteze cineva dacă greșesc dacă lucrurile rămân neschimbate pentru cardul chinezesc vom trebui sa ne reorientam din timp este o problema destul de serioasa
LauraT

Baby;n46594 wrote: Da, exact, insa prefer raifeissen, am impresia ca au un curs valutar bun

Personal prefer Alpha Bank . Raiff mereu imi ia comision mai mare .
Scrie răspuns