experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

nmuser;n45688 wrote: Lulu,de unde ai info ca in cateva zile s ar rezolva pb la sepa? Eu am tot trimis mail-uri si nu imi raspund nimic concret,ultimu mail imi spunea sa scot 1000 Ron daca e ok asa,dar eu am intrebat care sunt limitele noi si de ce.. nu am primit raspuns la intrebare:|

am adus la cunostinta lui Octav probleme cu care ne confruntam .. si asa mi-a zis .ce e prb si ca sa mai incerc in few days ...
El e f ok ..mereu mi-a raspuns si a fost f amabil (cel putin in cazul meu )
No avatar
nmuser

Trimite le mail si spune le ca ai facturile in electronic,vb cu ei,se rezolva sigur,si eu am avut pb in leg cu asta,an discutat cu ei prin mail,i-am lamurit ce si cum si pana la urma mi-au acceptat “cererea”
lulu

nmuser;n45692 wrote: Trimite le mail si spune le ca ai facturile in electronic,vb cu ei,se rezolva sigur,si eu am avut pb in leg cu asta,an discutat cu ei prin mail,i-am lamurit ce si cum si pana la urma mi-au acceptat “cererea”

pai asa am facut si eu acum 1 ora . le-am dat reply la ticket si le-am explicat .sper sa se dea pe brazda
No avatar
nmuser

Iti raspund.. o sa o rezolvi stai linistita!
No avatar
Greta

Ninanina;n45677 wrote: Deci mai este cineva in afara de lulu caruia i s-au cerut documente pt verificarea adresei?

Da, si eu am gasit in cont un semn verde (sau galben) referitor la document.Am trimis dupa care a disparut semnul.
lulu

Greta;n45695 wrote:

Da, si eu am gasit in cont un semn verde (sau galben) referitor la document.Am trimis dupa care a disparut semnul.

asa a fost si la mine . si dupa 2 zile a revenit ... semnuletul :)
No avatar
jony111

Daca a zis octav ca isi revine pai atunci asa e insa pana atunci zi de zi ca sa fi beton trage chas-ul ca sa fi misto
No avatar
Greta

lulu;n45696 wrote:

asa a fost si la mine . si dupa 2 zile a revenit ... semnuletul :)

Am verificat acum si inca nimic aparut. Cred ca stai la alta adresa decat cea din ci;
Nu inteleg de ce sunt limite diferite la atm-uri. Daca ar fi de la banca emitatoare a cardului sau de la card ,ar fi aceleasi limite in toate orasele ( la mine de ex la brd in arata 'card invalid, la bt maxim 300 lei, la rf maxim 2000 dar incercase cineva inaintea mea si era bancomatul gol)Am citit mai sus ca la bt au limita 900 si la brd niste limite f mari. Ah si la b romaneasca ,nu mai primeste cardul paxum (pana acum o sapt era ok).Daca ar de la paxum ar trebui sa fie in toate orasele la fel, diferentele doar la banci. Dar dupa cum vad diferente sunt si la banci si in orases ( ma gandesc ca bancile romanesti au noi reguli) bancile romanesti
No avatar
jony111

Great a dat cineva email si i sa comunicat sa retragă 1000 lei pe zi am.incercat si la raffaisen dupa ce am retras la bt si tot na mers
lulu

Greta;n45698 wrote:

Am verificat acum si inca nimic aparut. Cred ca stai la alta adresa decat cea din ci;
Nu inteleg de ce sunt limite diferite la atm-uri. Daca ar fi de la banca emitatoare a cardului sau de la card ,ar fi aceleasi limite in toate orasele ( la mine de ex la brd in arata 'card invalid, la bt maxim 300 lei, la rf maxim 2000 dar incercase cineva inaintea mea si era bancomatul gol)Am citit mai sus ca la bt au limita 900 si la brd niste limite f mari. Ah si la b romaneasca ,nu mai primeste cardul paxum (pana acum o sapt era ok).Daca ar de la paxum ar trebui sa fie in toate orasele la fel, diferentele doar la banci. Dar dupa cum vad diferente sunt si la banci si in orases ( ma gandesc ca bancile romanesti au noi reguli) bancile romanesti

stau la aceeasi adresa din id card . mi-as fi dat seama daca asta era problema
Scrie răspuns