experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ninanina

Stiu... Imi aduc aminte cat de ok era cu batranul payoneer, cat de linistita eram. Da siceu sunt mega stresata. Vb ta... In 9 ani cat am eu de munca, nu am mai fost asa stresata
No avatar
jony111

Care e combinația asta cu cardul paxum.unionpay e mai răsărit decat sepa? Bineinteles presupun ca si ala are cost de mententa anual pe lângă cel sepa si comisioane dar oare sunt mai bune va rog oferiti-mi ceva informati clarificate referitor la chestiunea aceasta
lulu

jony111;n45679 wrote: Dragi confrati de durere referitor la limitele cardului paxum da asa sunt cum am.mentionat mai sus eu nu am reusit sa retrag in doua randuri suma de 1900 lei pe zi doar suma de 900 lei de la transilvania apoi dupa tranzacție am.plecat la banca romaneasca limita afișată era 300 lei zic mama asta e in 300 de a i scot si eu bani , sa stiti ca si la acei 300 lei mia dat decline adica tranzacție respinsă de banca deci NU MERGE! amintibdumi de cardul monese disperat bag mana in toate actele in final l-am gasit deci.azi.am retras 4400 lei 900 de pe paxum.card si 3500 lei intr o singură tranzacție monese si cum.spuneam vom.munci 30 de zile zi de zi ca intr-o lună sa scoatem 30000 mi lei mai puneti si pe aia de fiecare dată la retragere ne ia 2 dolari ori 30 zile 60 dolari comision plus foreign exchange care sa marit de.la 3,5% la 5% citez un coleg de.mai sus pe asta nu o stiam sincer iau cardul.monese si il pup si imbratișez, zici ca ma tampit valuta am.ajuns sa spun la fel ca.octav sper sa se rezolve orcum e mult.mai bine pentru un studio paxum cosmopayment are limita de 90000 mi usd asa am citit eu pe pagina lor fin evident instresat si de alte oportunitati. Am.inceput sa rad isteric

foreign exchange este pe paxum fees 3%.nicidecum 5%

inainte paxum avea 2$ si acum ikn trheir terms apare 2$+3%fx

sincer nu stiu sa fie 5%

ideea e ca daca nu se rezolva trebuie sa facem nspe mii de drumuri la atm .nu ca ma plang dar nici fun nu e ... pt banii mei sa ma plimb de zeci de mii de ori la atm in each single day .
lulu

jony111;n45682 wrote: Care e combinația asta cu cardul paxum.unionpay e mai răsărit decat sepa? Bineinteles presupun ca si ala are cost de mententa anual pe lângă cel sepa si comisioane dar oare sunt mai bune va rog oferiti-mi ceva informati clarificate referitor la chestiunea aceasta

e mai nasol decat sepa . numai atm alphbank si euronet il accepta . si alpfa bank cred ca are limita de 1000 ron pe zi .. sau ceva in gen din cate am citit
No avatar
nmuser

In legatura cu verificarea adresei trebuie sa faci o poza la factura de tel,gaz,curent etc.. daca le ai pe mail trimite asa,atat timp cat iti apar numele si adresa,nu ar trebui sa ai probleme!
No avatar
satanel

lulu;n45675 wrote:

am contul de cativa ani dar il foc de cand a cazut fcp . si adresa acualizata ...la adresa la care stau .(adresa actiala pe care am acualizat-o la momentul respectiv)....
am gasit cumva un document de la o banca cu care am un contract pe un anumit serviciu ..l-am trimis pe ala si sper sa isi revina

sincer i am getting tired of this

Lulu, din cate stiu, daca spui ca ai factura in format electronic, o poti atasa fara probleme. Eu asa am facut. Nu trebuie sa faci print screen, sau sa o printezi. Pur si simplu adaugi doc respectiv in format electronic. Presupun ca este pdf.
lulu

am gasit asta ... : https://www.reuters.com/article/us-w...ock%20Exchange dsp wirecards ,,The payments company filed for insolvency at a Munich court saying that, with 1.3 billion euros ($1.5 billion) of loans due within a week its survival as a going concern was “not assured”.
No avatar
nmuser

Lulu,de unde ai info ca in cateva zile s ar rezolva pb la sepa? Eu am tot trimis mail-uri si nu imi raspund nimic concret,ultimu mail imi spunea sa scot 1000 Ron daca e ok asa,dar eu am intrebat care sunt limitele noi si de ce.. nu am primit raspuns la intrebare:|
lulu

nmuser;n45685 wrote: In legatura cu verificarea adresei trebuie sa faci o poza la factura de tel,gaz,curent etc.. daca le ai pe mail trimite asa,atat timp cat iti apar numele si adresa,nu ar trebui sa ai probleme!

am trimis .. mi-au dat refuz .nu permit poza sau screen shoot la facturile in format electronic . numai poza de la cele de hartie ..fizice
lulu

satanel;n45686 wrote:

Lulu, din cate stiu, daca spui ca ai factura in format electronic, o poti atasa fara probleme. Eu asa am facut. Nu trebuie sa faci print screen, sau sa o printezi. Pur si simplu adaugi doc respectiv in format electronic. Presupun ca este pdf.

cand salvez factura pe desktop mi se salveaza in html thing . se poate atasa asa ?
acum am verificat iar in paxum account si scrie asa :In order to receive and send funds with your Paxum account, the law requires us to collect and verify your address and keep it up to date.
Address Confirmed.Your address has been successfully confirmed.

deci nu zice nimic de faptul ca am comandat unionpay card ... si pt asta ar avea nevoie

si adresa este confirmata insa tot imi cer acte .

daca o scot la capat cu asta imi iau pauza de la streaming o saptamana sa imi revin :)
Scrie răspuns