experienta mea cu paxum recente
- Sara.delicious
De cand am bifat noile conditi la card la 1 zi sau 2 gata...
jony111;n45630 wrote: Ok 750 într-o singura retragere sau doua care e limita care o pot retrage pe lună? si la ce banca e convenabil sa retragi cu el
stiu ca este 750euro limita pe zi insa nu stiu daca este limitat la o retragere sau in 2 . pe luna nu stiu .
stiu ca este 750euro limita pe zi insa nu stiu daca este limitat la o retragere sau in 2 . pe luna nu stiu .
- Sara.delicious
Eu foloseam monese si o sa il refolosesc iar pe alt nume
ai 750euro pe zi o tranzactie la raiffaisen bank cel mai bun curs
abonament 15euro pe luna.
ai pana ajungi la 50.000 euro dupa te ia anaf ul de la ei din uk
si iti inxhide contul daca nu poti justifica.
ai 750euro pe zi o tranzactie la raiffaisen bank cel mai bun curs
abonament 15euro pe luna.
ai pana ajungi la 50.000 euro dupa te ia anaf ul de la ei din uk
si iti inxhide contul daca nu poti justifica.
Mai au sediul in uk? ideea e sa nu depășești 50000 pe an fati un calcul si apoi merge in continuare si urmatorul an împarte 50000 la 12 luni si poti retrage 4000 Pe luna, acum abonamentul.e.de 10 euro luna cu reducere daca iei pe 12 luni nu.mai e de 15 euro Ca anu trecut
buna seara . mai este cineva ceruia i se cere de la paxumsa trimita documente prin care sa i se verifice adresa ?
la mine status apare ca Address Confirmed Your address has been successfully confirmed insa tot mi-au cerut . si nu am facut nicio schimbare pe cont ca sa modific vreo adresa .
multumesc
la mine status apare ca Address Confirmed Your address has been successfully confirmed insa tot mi-au cerut . si nu am facut nicio schimbare pe cont ca sa modific vreo adresa .
multumesc
Lulu poate ti-a.expirat un document orcum să-l ce iti cer aduca cel mai probabil o factură de utilități, referitor la limita cardului paxum observ ca e 1000 lei la brd 1000 lei la ing banca romaneasca 300 lei banca transilvania 900 lei, cec 900 lei bcr 1000 lei