Best studio

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
LarisaBby

Tot vad reclama asta de pe Forum cu Models4Models si ca ofera un salariu garantat de 7.500 lei. Pare destul de atragator. Voi ce spuneti?
Maria Best

Buna sunt Maria si reprezint Best Studios, am urmarit de ceva timp acest topic dar acum simt nevoia sa explic niste lucruri din punctul meu de vedere si al studioului.
As dori sa ating urmatoarele subiecte
Orele lucrate vs viata personala
Silicoane / look/ standard de imagine
Bonus interviu/ angajare / performanta /fidelitate si salariul garantat

Orele online vs viata personala.
Noi lucram exclusiv cu LiveJasmin si conform sistemului nostru de training orele online sunt importante. Nu obligam pe nimeni sa lucreze un anumit numar de ore online pe zi/perioada ci recomandam si explicam cum te poate ajuta acest lucru. Sunt modele care spun de la interviu sau pe parcurs „Eu nu imi doresc asta” si sunt modele care accepta recomandarea noastra. Daca un model nu doreste sa stea prea mult timp online este optiune ei dar noi ii explicam ca dadorita sistemului nostru de training o sa ii afecteze incasarile si este mai bine sa isi caute un alt studio unde pe numarul respectiv de ore poate avea alte rezultate financiare. Nu tinem pe nimeni legat in camera de lucru pentru a face X ore online. Mereu cand am prezentat rezultate modelelor noastre am aratat si cate ore petrec online, ne dorim ca lumea sa inteleaga ca sumele mari de bani se fac prin multa munca, da exista si exceptii, dar trebuie sa vorbim de realitate si nu de exceptii.
Exemple: BlueEyesLexy 30.850$ in 198 ore online pe perioada
BlueEyesLexy 34.416$ in 178 ore online pe perioada
Wonderful Irine 8123$ in 6 ore online pe perioada - care este o exceptie, nu toate modelele ajung la acesta performanta !!!!!
Wonderful Irine 9554$ in 6 ore online pe perioada - care este o exceptie, nu toate modelele ajung la acesta performanta !!!!!
As dori sa va spun ca banii in videochatt se fac usor si repede, fara prea multa implicare dar realitatea este alta!

2. Silicoane / look/ standard de imagine

Imaginea in acest domeniu conteza, in primul rand trebuie sa fi mereu aranjata. Acum fiecare studio are un sistem de lucru/ sistem de training pe care il timp l-a dezvoltat si conform acestui sistem si set de reguli modelele acelui studio au performate mari in incasari. Fiecare studio are sistemul lui dupa care face bani, nu este nici unul perfect si nici unul nu este gresit, este doar solutia si viziunea fiecaruia in parte. Bani se fac in multe feluri dar trebuie sa te perfectionezi pe o anumita nisa pentru a avea rezultate din ce in ce mai bune. Nu poti avea 100 de modele si 100 de stiluri complet diferite si toate sa fie extrem de bune. Noi la Best Studios in timp ne-am perfectionat pe o nisa si asa stim noi cel mai bine sa facem bani, cu modelele imbracate catre un stil business elegant. Da cerem mereu modeleleor sa arate cat mai bine online, le oferim anumite servicii pe partea de beauty gratiut, da le recomandam si le ajutam sa isi faca operatii estetice. Nu am dus pe mine cu forta pe masa de operatii sa isi puna silicoane J si nu am fortat pe nimeni Sa faca ceva din ce nu isi doreste, dar avem un set de recomandari pentru modelele noastre. Nu am incetat colaborarea cu nici un model pentru ca nu vrut sa isi faca o operatie estetica, este viata ei si alegerea ei. Recunosc si eu personal mi-am facut operatii estetice J dupa ce nu am mai fost model pentru ca asta mi-am dorit pentru mine.

3.Bonus interviu/ angajare / performanta /fidelitate

Modelele noastre beneficiaza mereu de un bonus anual de fidelitate si bonusuri pentru recomandare, aceste bonusuri au fost mereu si or sa ramana. Bonus acordat direct la intreviu nu am avut niciodata, nu a venit nimeni la interviu si a plecat acasa direct cu o suma de bani. Periodic avem oferte cu anumite bonusuri de colaborare. Oricare dintre aceste bonusurile enumerate sunt supuse unor conditii, conditii pe care fiecare model le stie de la inceputul colaborarii.
Legat de salariu garantat avem si aceasta oferta pentru primle 3 luni de colaborare de 5000ron, la fel este supusa unor conditii.

Va urez o zi buna si multi bani la sfarsit de perioada.
Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html
Diiana

Mda... care mai de care isi folosesc super puterile acum. Normal ca totul pare ca in Paradis, multi bani, viata usoara, dar de faptul ca exista stres chiar si dupa program nu zic.
No avatar
Purpleyes

Nimeni nu o sa isi faca reclama proasta, asta este clar.
Diiana

Mai eu nu zic ca nu sunt fete care sa faca astfel de sume, din contra. Insa cred ca nu poti multumi pe toata lumea. Sunt persoane si persoane. Este ca si cum iti spun ca mie mi plac pastele mult si tie iti place pizza, ceva de genul... intelegeti voi!
Barbie

Hei, fetelor! :) Vreau sa va spun ca mi-am facut curaj si mi-am programat un interviu. Nu as vrea sa spun unde anume pentru ca nu vreau sa imi faca inima rea inainte de el. Si asa mi-a luat o groaza de timp sa ma hotarasc :))) La voi totul in regula?
Barbie

Hei, fetelor! Nu a fost asa de rau pe cat ma asteptam :))) Incepand cu perioada aceasta am inceput sa lucrez. Nu vreau sa dau numele, e un studio poate nu atat de cunoscut ca restul, insa sper sa fie bine. Credeam ca va fi mai greu, insa cumva m-am obisnuit cu toate. Am mai scapat de timiditate.
AngelaD

Eu una ma amuz cand vad ce comntarii lasa unele fete. :))) Se vde ca nu aveti experienta si ca nu stiti ce va doriti. Asta nu inseamna ca daca se face reclama mai multa la un studio, e si bun pentru voi. Dar nah.. asa sunt uneefete naive!! Asa a procedat si o amica de a mea care recent si-a dat demisia de la BestStudios.Nu mai suporta ideea de sclavie si mai ales santajul partonului care se dadea la ea si la alte modele...si i-a spus ca o da afara daca nu face sex cu el.
Poate nu credeti si spuneyi ca ma bag asa in seama, mai bine va convingeti singure, parerea mea....

https://premium.gsp.ro/premium/investigatie/video-fost-selectioner-la-minifotbal-regele-videochatului-afacere-de-milioane-de-euro-cu-fete-dezbracate-pe-drepturi-de-autor-si-promovata-cu-ajutorul-unui-jucator-de-la-nationala-502568.html
dayana

AngelaD;n49898 wrote: Eu una ma amuz cand vad ce comntarii lasa unele fete. :))) Se vde ca nu aveti experienta si ca nu stiti ce va doriti. Asta nu inseamna ca daca se face reclama mai multa la un studio, e si bun pentru voi. Dar nah.. asa sunt uneefete naive!! Asa a procedat si o amica de a mea care recent si-a dat demisia de la BestStudios.Nu mai suporta ideea de sclavie si mai ales santajul partonului care se dadea la ea si la alte modele...si i-a spus ca o da afara daca nu face sex cu el.
Poate nu credeti si spuneyi ca ma bag asa in seama, mai bine va convingeti singure, parerea mea....

https://premium.gsp.ro/premium/investigatie/video-fost-selectioner-la-minifotbal-regele-videochatului-afacere-de-milioane-de-euro-cu-fete-dezbracate-pe-drepturi-de-autor-si-promovata-cu-ajutorul-unui-jucator-de-la-nationala-502568.html

Chiar auzisem de la fete diverse zvonuri despre acest studio. Cica la Best Studios este sclavie curata..nu stiu cate sute de ore petrecute si fara viata personala.
Faza cu patronul care trage de fete pentru sex mi se pare dezgustatoare. Am citit si eu articolul de mai sus...ce sa zic...omului ii place viata nu gluma.Chiar era o vorba, unde s multi puterea creste sau mai bine zis unde s multe placerea creste.
No avatar
Dezamăgita_22

Best Studio e cel mai toxic loc care exista pe fatza pamantului. M-ati tratat ca pe o sclava si asa tratati toata lumea de acolo. Mi-e rusine ca am ajuns acolo si mor cand stiu ca alte fete arata ca niste zombi dupa turele de la programul vostru de un milion de ore. Ar trebui sa fie interzise locurile astea ca pana nu moare cineva de epuizare nu va saturati de bani.
Scrie răspuns