experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Anonim1111

Ninanina;n45335 wrote: Va merge aplicatia de paxum? M-a pus sa bifez doua chestii ca sunt de acord cu union pay terms of use bla bla, apoi mi a intrat in cont, acum cand am incercat nu se mai deschide....

mie mi-a aparut sa dau ok ca am acceptat new terms of use , si apoi a mers sa intru in aplicatie , si de pe pc si pe telefon
No avatar
Claudia marcu

Si eu incerc sa să mă.loghez însă nu funcționează...sper sa fie doar ceva temporar s a m ai întâmplat în trebuit să lucreze la site ceva de gen
lulu

Claudia marcu;n45338 wrote: Si eu incerc sa să mă.loghez însă nu funcționează...sper sa fie doar ceva temporar s a m ai întâmplat în trebuit să lucreze la site ceva de gen

da. se pare ca asta e . mi-a aparut ca treb sa dau accept la new terms related to that card si apoi ..error ...probabil ca fac ceva schimbari si e down ..o sa isi revina
lulu

a mers sa ma loghez acum
No avatar
Claudia marcu

Funcționează acum
No avatar
Cornelia

Oare care sunt new terms of wirecard? Unde gasim informatia?
No avatar
Claudia marcu

vreau sa va tin la curent aici...i am dat astazi un mail lui octav,unde il intreb daca intradevar se vor deschide cardurile sepa.
inca nu am primit un mail,astept raspunsul lui cu privire la situatiia asta,am citit pe site uri de stiri ca se vor deschide cardurilr sepa...insa nu am intels exact daca pentru absolyt toate s au anumite companii.
cum primesc un raspuns revin aici si voi atasa mail-ul astfel ne putem tine toti la curent cu absolut tot ce apare nou.
No avatar
Larisa21

Claudia marcu;n45344 wrote: vreau sa va tin la curent aici...i am dat astazi un mail lui octav,unde il intreb daca intradevar se vor deschide cardurile sepa.
inca nu am primit un mail,astept raspunsul lui cu privire la situatiia asta,am citit pe site uri de stiri ca se vor deschide cardurilr sepa...insa nu am intels exact daca pentru absolyt toate s au anumite companii.
cum primesc un raspuns revin aici si voi atasa mail-ul astfel ne putem tine toti la curent cu absolut tot ce apare nou.

Multumim mult , te asteptam )
No avatar
Claudia marcu

referitor la cei ce au intrebat de monese...eu l am folosit in perioada cand firstchoice sa inchis.in decursul m ai multor luni nu am intampinat nici un fel de probleme,totul a fost ft ok.
limita retrageri pe zi 350e-primele 6 retrageri lunare gratuite-taxa pentru un cont premium(mediu)4.95 euro.(mentionez ca nu am trimis sume enorme gen 10.000$ etc.m am limitat si mi am tinut cardul undeva la 1000e lunar,in perioada in care am asteptat cardul.acum voi folosi monese si revolut(mi am facut comanda acum ceva zile)voi trimite pe cele doua pana imi va fi trimis cardul unionpay(sper sa putem folosi in curand si cardurile sepa)
cei ce ati folosit monese daca vreti sa ajutati cu un sfat-cat puneti pe el lunar in ce suma va incadrati,poate voi mari si eu suma putin
lulu

Claudia marcu;n45347 wrote: referitor la cei ce au intrebat de monese...eu l am folosit in perioada cand firstchoice sa inchis.in decursul m ai multor luni nu am intampinat nici un fel de probleme,totul a fost ft ok.
limita retrageri pe zi 350e-primele 6 retrageri lunare gratuite-taxa pentru un cont premium(mediu)4.95 euro.(mentionez ca nu am trimis sume enorme gen 10.000$ etc.m am limitat si mi am tinut cardul undeva la 1000e lunar,in perioada in care am asteptat cardul.acum voi folosi monese si revolut(mi am facut comanda acum ceva zile)voi trimite pe cele doua pana imi va fi trimis cardul unionpay(sper sa putem folosi in curand si cardurile sepa)
cei ce ati folosit monese daca vreti sa ajutati cu un sfat-cat puneti pe el lunar in ce suma va incadrati,poate voi mari si eu suma putin

eu am vb cu cei de la monese si daily limit de withdrawl este 750euro .

la planul care costa 5.95/luna la primii 900 euros nu se percepe fee..apoi este fee de 2% din suma retrasa

am scris acum 2 -3 zile aici mai multe detalii pt monese care
sper sa te ajute
Scrie răspuns