experienta mea cu paxum recente
-
Anonim1111
Ninanina;n45301 wrote: Ok. Am scos la imprimanta pdf, o nelamurire. In drepata unde scrie initial si e linia aia, completez ceva?
hmmm eu am semnat
)
hmmm eu am semnat
-
ladybluecat
In caz ca intereseaza pe cineva, am transferat din Paxum in ING prin EFT in jur de 100$, introducand suma in RON (asa imi aparea acolo). Daca vreti, revin si anunt cand imi intra banii si daca sunt sau nu probleme cu acceptarea platii sau inchiderea contului. Sper sa nu fie cazul.
Am vazut ca ultimele transferuri (Transfer to external card) au fost vreo 4 sau 5 la numar in 2018 si nu am avut probleme. De atunci nu am mai transferat niciodata din Paxum in contul de la ING si nici nu am avut depozit cu sume mari, maxim 5 - 6.000 lei depusi de mine la bancomat pentru cand am avut nevoie sa fac vreo plata mai mare.
Am vazut ca ultimele transferuri (Transfer to external card) au fost vreo 4 sau 5 la numar in 2018 si nu am avut probleme. De atunci nu am mai transferat niciodata din Paxum in contul de la ING si nici nu am avut depozit cu sume mari, maxim 5 - 6.000 lei depusi de mine la bancomat pentru cand am avut nevoie sa fac vreo plata mai mare.
Buna tuturor! Din ce citesc aici https://www.fca.org.uk/news/news-stories/requirements-imposed-wirecard-authorisation?fbclid=IwAR2PlXNhjKSLz1KOUvleMcif8SVU50ouT6h8k7KzGwILpdoLAO4TJ4ud-Us inteleg ca au fost ridicate restriciile la wirecard azinoapte
Pe alte site-uri de stiri financiare scrie la fel, ca incepand de astazi sau "shortly" ne vom putea folosi de cardurile emise de ei, intelegand si cardurile noastre paxum. Acum, intrebarea me este: de ce ne propune paxum sa ne mutam banii inapoi in cont daca e clar ca restrictiile au fost ridicate? Cam ciudatel
Pe alte site-uri de stiri financiare scrie la fel, ca incepand de astazi sau "shortly" ne vom putea folosi de cardurile emise de ei, intelegand si cardurile noastre paxum. Acum, intrebarea me este: de ce ne propune paxum sa ne mutam banii inapoi in cont daca e clar ca restrictiile au fost ridicate? Cam ciudatel
Cardurile apar tot blocate deocamdata. Am citit si eu informarea : On 29 June 2020, the FCA provided written consent to allow Wirecard to resume issuing e-money and providing payment services. The restriction on activities will lift at 00.01 on 30 June 2020.
Nu stiu cum e mai bine.. sa trimitem cerere pentru reintoacerea banilor in cont sau sa asteptam sa ii scoatem din cardul asta.....
Nu stiu cum e mai bine.. sa trimitem cerere pentru reintoacerea banilor in cont sau sa asteptam sa ii scoatem din cardul asta.....
ladybluecat;n45313 wrote: In caz ca intereseaza pe cineva, am transferat din Paxum in ING prin EFT in jur de 100$, introducand suma in RON (asa imi aparea acolo). Daca vreti, revin si anunt cand imi intra banii si daca sunt sau nu probleme cu acceptarea platii sau inchiderea contului. Sper sa nu fie cazul.
mie mi-au intrat prin eft banii la ing azi . nu au fost prb ...deocamdata ..
mie mi-au intrat prin eft banii la ing azi . nu au fost prb ...deocamdata ..
-
Anonim1111
aimee;n45316 wrote: Daca se deblocheaza cardul ii scoti instant, daca ii trimiti inapoi in contul paxum ai bataia aia de cap cu transfer spre bancile din Romania, plus ca dureaza... Voi cum v-ati gandit sa procedati?
am apucat sa trimit cererea , dar sper sa isi revina totusi cardurile , sa le putem folosi
am apucat sa trimit cererea , dar sper sa isi revina totusi cardurile , sa le putem folosi