lulu;n45213 wrote:
Corect ,. de accea eu personal prefer EFT
Buna , am zis ca revin cu update in momentul cand imi vor intra banii transferati pe cardul BCR prin EFT . Vineri seara , destul de tarziu i-am transferat , si acum i-am primit pe card. Fee 5$ si la cursul de 4.22
L.E : nu stiu daca are vreo importanta dar la detaliile tranzactiei apar urmatoarele date: la expeditor apare : DEK-CO(UK)LTD si tip tranzactie : plata domestica interbancara.
nu apare nimic de paxum sau ceva sa dea de banuit .. zic eu ..
experienta mea cu paxum recente
Anonim1111;n45216 wrote:
Buna , am zis ca revin cu update in momentul cand imi vor intra banii transferati pe cardul BCR prin EFT . Vineri seara , destul de tarziu i-am transferat , si acum i-am primit pe card. Fee 5$ si la cursul de 4.22
L.E : nu stiu daca are vreo importanta dar la detaliile tranzactiei apar urmatoarele date: la expeditor apare : DEK-CO(UK)LTD si tip tranzactie : plata domestica interbancara.
Ma bucur ca nu au fost probleme . eu personal iti multumesc ca ai venit cu update .
si la Bt tot DEK-CO(UK)LTD aparea dar uite ca nu mai stiu la detaliile tranzactiei ce scria ...si nu mai pot accesa nu mai sunt clientul lor MEEEH
cursul la eft catre cont ron il vedem in momentul in care facem transferul din paxum . ei deci cursul nu banca unde ajung banii .
Ma bucur ca nu au fost probleme . eu personal iti multumesc ca ai venit cu update .
si la Bt tot DEK-CO(UK)LTD aparea dar uite ca nu mai stiu la detaliile tranzactiei ce scria ...si nu mai pot accesa nu mai sunt clientul lor MEEEH
cursul la eft catre cont ron il vedem in momentul in care facem transferul din paxum . ei deci cursul nu banca unde ajung banii .
-
Anonim1111
lulu;n45222 wrote:
Da, am observat asta in momentul in care am facut tranzactia , ca apare si cursul , dar am zis sa specific , poate ajuta pe cineva , pentru ca precizase cineva in urma cu cateva pagini ca i-a dat $ cu 3.4 pe union pay ...
Da, am observat asta in momentul in care am facut tranzactia , ca apare si cursul , dar am zis sa specific , poate ajuta pe cineva , pentru ca precizase cineva in urma cu cateva pagini ca i-a dat $ cu 3.4 pe union pay ...
DEK vine de la Paydek, care este tot Paxum, are aceeasi interfata si in legatura cu transferul, eu spre exemplu aveam cont in lei si am facut transfer in cont euro, m am speriat si am sunat la ei, mi au spus ca nu e nici o problema, in caz de transferul propriu-zis, mi se va deschide un alt cont automat, in euro Asa a si fost. Nici o problema.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
octav@paxum.com
pentru ca stim cat de munciti sunt banii membrilor paxum si pentru ca nimeni niciodata nu a pierdut bani cu paxum am decis sa avansam noi banii de pe cardurile wirecard la membrii paxum si sa asteptam noi pentru ca wirecard sa dea inapoi banii saptamini/luni sau poate ani de zile in faliment. Am inceput sa trimitem emailuri la clientii paxum cu procedura de urmat pentru a recupera banii de la paxum nu de la wirecard. mersi
Am vb cu Octav azi si mi-a spus ca bancile inchid conturile din cauza faptului ca atunci cand banca intreaba de justificarea banilor li se spune ca vin din Videochat sau li se spune o sursa care nu prea se pupa cu sumele respective.deci are legatura cu ce spune fiecare client ca justificare.
Personal ..cred ca are logica .
Personal ..cred ca are logica .
arabu1988;n45252 wrote:
eu in 2018 am transferat pe card raiffesen si nu am avut probleme trebuie sa merge si EFT
vorbesti la trecut in general de tranzactiile facute cu bancile Ro ...poti spune daca in prezent le mai folosesti sau ai ales alta varianta ?sau daca nu .. macar poti spune daca ai avut probleme cu ele ? multumesc
eu in 2018 am transferat pe card raiffesen si nu am avut probleme trebuie sa merge si EFT
vorbesti la trecut in general de tranzactiile facute cu bancile Ro ...poti spune daca in prezent le mai folosesti sau ai ales alta varianta ?sau daca nu .. macar poti spune daca ai avut probleme cu ele ? multumesc