experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
lulu

octav@paxum.com;n45266 wrote: pentru ca stim cat de munciti sunt banii membrilor paxum si pentru ca nimeni niciodata nu a pierdut bani cu paxum am decis sa avansam noi banii de pe cardurile wirecard la membrii paxum si sa asteptam noi pentru ca wirecard sa dea inapoi banii saptamini/luni sau poate ani de zile in faliment. Am inceput sa trimitem emailuri la clientii paxum cu procedura de urmat pentru a recupera banii de la paxum nu de la wirecard. mersi

Super . Asta e o veste f buna . Paxum rocks la faza asta . Mersi Octav pt update .
Intrebare : exista vreo posibilitate ca in paxum sa gaseasca alt colaborator si sa emite alte carduri care pot fi folosite ca cel blocat ?
multumesc frumos
No avatar
octav@paxum.com

avem deja cardul union pay emis de noi care poti aplica si suntem in discutii cu alti issuer de mastercard pentru un alt card da.
lulu

octav@paxum.com;n45274 wrote: avem deja cardul union pay emis de noi care poti aplica si suntem in discutii cu alti issuer de mastercard pentru un alt card da.

Octav cardul unionpay e cam useless ...in principiu alphabank e singura banca din Ro care il accepta .. Insa se pare ca nu prea merge . Iar euronet atm /..sunt f putine si au comisione mari din cate se pare .Personal am comandat cardul union insa ....inainte sa ma informez referitor la el .

un alt issuer mastercard . e piece of good news daca se si intampla colaborarea ...cu un card care sa fie acceptat de mai toate bancile ar fi de folos . Cum era cel blocat ....

multumesc frumos
No avatar
Ninanina

Lulu. Sa stii ca eu am scos la euronet azi de pe unionpay si singurul comision a fost de 18 lei la 1000 de lei. Mie una imi comvine. Si se pare ca nu sunt comisioane imense cum se specula. Momentan sunt multumita. Dar na.. E doar alegerea mea
lulu

Ninanina;n45276 wrote: Lulu. Sa stii ca eu am scos la euronet azi de pe unionpay si singurul comision a fost de 18 lei la 1000 de lei. Mie una imi comvine. Si se pare ca nu sunt comisioane imense cum se specula. Momentan sunt multumita. Dar na.. E doar alegerea mea

ahh ....eu citiseam ce a scris cineva cateva acum pagini si cred ca scria 18 ron comision la 100 ron .:(citez )''Eu tocmai am retras asa de test de la Euronet si mi-u luat 18.4 lei pt 100 lei cash. Ce comisioane, nici nu se poate plati la POS... pffff''

In cazul asta e ok cu 18 ron la 1000 ron
....Daca esti ok sa imi spui cei 1000 ron ce echivalent in $ iti arata la detaliile tranzactiei ? ca sa am o idee cu cat a fost calculat dolarul ?Mersi :)
No avatar
Ninanina

Sigur. Hai sa detaliez putin. Deci am scos din bancomat euronet din centrul unui hipermarket, am testat prima oara 10$ pt care mi-a luat tot 18 lei comision. Dupa am testat 1000RON ( era suma maxima ce o putea da bancomatul pe tranzactie si surpriza, tot 18 lei comision. Deci orice tranzactie faci bancomatul asta ia 18 lei. Indiferent ca e 10 lei sau 1000 de lei. Si pt 1000 lei mi s-au luat din cont 243,75 $
lulu

Cash withdrawal

In Romania, the ATM of Euronet and Alpha Bank Romania accept UnionPay cards for cash withdrawal. There are the signages of on these ATMs or the ATM screens. Some ATMs provide the interface in Chinese.

Fees la paxum unionpay card sunt the same ca la sepa paxum card?Are cineva idee ?
No avatar
Ninanina

Daca ai minute internationale, cred ca cel mai bine e sa suni la paxum. Eu am nimerit un tip foarte amabil care dupa ce am vb un minut in engleza, mi a spus ca putem discuta in romana :))) mi-a explicat tot ce am avut nevoie
lulu

Ninanina;n45278 wrote: Sigur. Hai sa detaliez putin. Deci am scos din bancomat euronet din centrul unui hipermarket, am testat prima oara 10$ pt care mi-a luat tot 18 lei comision. Dupa am testat 1000RON ( era suma maxima ce o putea da bancomatul pe tranzactie si surpriza, tot 18 lei comision. Deci orice tranzactie faci bancomatul asta ia 18 lei. Indiferent ca e 10 lei sau 1000 de lei. Si pt 1000 lei mi s-au luat din cont 243,75 $

Mersi furmos pt reply .

Deci cine a scris ca i-a luat la 100 ron comision 18 ron ...Se explica acum .Deci curs de 4.10.posibil maine sa se regulariezse pe contul tau .
stii ca la sepa card puteai sa verifici tranzactiile facute din contul paxum . Ma gandesc ca unionpay pe care il ai ..atasat la contul paxum ..e la fel nu ?

Ca la paxum de exemplu ..imediat dupa withdrawl arata o anumita suma in $ pt echivalentul la ce ai scos in lei ..si dupa 24 de ore se regulariza cursul si arata alt echivalent la suma in $ scoasa de la atm .
Si prin urmare atm euronet dau 1000 ron pe tranzactie ...Good to know

nu am card union..am dat comanda .. deci orice informatie e binevenita.

buba la union cards este ca ...1..atm euronet sunt f putine in unele localitati.Alpha bank la fel
si daca euronet da 1000 ron max pe tranzactie ....nu e iar ok pt cei care scoteau aia 3000$/zi admisi cu sepa card (raiffeisen permite withdrawl de 12000 ron pe zi).Daca ai o suma mai mare ...sa faci 12 tranzactii de cate 1000 ...nici nu sunt 12 atm euronet la mine in oras :))

Multumesc frumos pt detaliere :)
lulu

Ninanina;n45280 wrote: Daca ai minute internationale, cred ca cel mai bine e sa suni la paxum. Eu am nimerit un tip foarte amabil care dupa ce am vb un minut in engleza, mi a spus ca putem discuta in romana :))) mi-a explicat tot ce am avut nevoie

good idea . o sa sun maine :)
Scrie răspuns