Ce parere aveti de Rich Girls?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
IuliaM

Nu stiu de voi, fetelor, insa eu vreau sa lucrez la un studio unde nu sunt baieti. Eu am auzit ca la Rich Girl sunt baieti traineri. Eu una nu m-as simti in largul meu.
Iolannda

Rich Girl era prima mea optiune inainte de a merge la M4m. Ce-i drept nu vreau sa ii critic, insa studioul nu arata ca in poze. Camerele lor sunt foarte simple.
No avatar
CriSStan

Mie mi se pare super de cacao ca pe acest forum sunt 99% oameni din aceasta bransa, si doar 1% oameni din afara ei sau care vor sa intre in aceasta bransa.
Toata lumea (din bransa) se baga in seama la toata postarile si vorbeste urat despre cei din concurenta lor si evident de bine despre ei. DE CE, FRATILOR????
In afara de 1-2 conturi care se vede ca nu sunt false, restul sunt... FAKE!!! Ordinar!!!!
No avatar
MeHere

CriSStan;n44822 wrote: Mie mi se pare super de cacao ca pe acest forum sunt 99% oameni din aceasta bransa, si doar 1% oameni din afara ei sau care vor sa intre in aceasta bransa.
Toata lumea (din bransa) se baga in seama la toata postarile si vorbeste urat despre cei din concurenta lor si evident de bine despre ei. DE CE, FRATILOR????
In afara de 1-2 conturi care se vede ca nu sunt false, restul sunt... FAKE!!! Ordinar!!!!

Eu sunt de parere ca fiecare fata trebuie mai bine sa mearga la interviu sa vada ce si cum, indiferent de studio sau ca le ia mai mult timp. Poate chiar sunt fete nemultumite.Insa interviul este baza. Asa se tot aud zvonuri si zvonuri si pana nu vezi cu ochii tai ce e acolo, nu faci nimic.
Minna

nu stiu cat e de devart ce sespune despre unele studiouri, pana la urm peste tot mai mult mici probleme thenice. acum sa nu fie altele la modul fee nemultumite, un mediu stresant si etc. eu una imi doresc intelegere, ajutor. nu vreau sedinte peste sedinte, sa mi se vorbesca intr-un fel si sa fiu tensionata. si eu sunt pro mersului la interviuri. macar stii ca nu iti pare rau si vezi cu cohii tai.
No avatar
MeHere

Minna;n44848 wrote: nu stiu cat e de devart ce sespune despre unele studiouri, pana la urm peste tot mai mult mici probleme thenice. acum sa nu fie altele la modul fee nemultumite, un mediu stresant si etc. eu una imi doresc intelegere, ajutor. nu vreau sedinte peste sedinte, sa mi se vorbesca intr-un fel si sa fiu tensionata. si eu sunt pro mersului la interviuri. macar stii ca nu iti pare rau si vezi cu cohii tai.

Buna, Minna! Pana la urma nu te obliga nimeni sa colaborezi cu ei daca nu iti place. Te duci asculti ceea ce au de spus si cam atat.Eu am fost acum o zi la un interviu si nu stiu inca ce sa fac. Erau barbati traineri si asta ma retine cumva. Acum o sa ma duc la alt studio, macar sa vad ce imi pot oferi. Si eu am auzit ca la Rich Girl fetele nu sunt tocmai multumite de incasari sau ca uneori pleaca ca nu isi iau banii la timp, insa fiecare decide pentru el.
MoneyMaker

Minna;n44848 wrote: nu stiu cat e de devart ce sespune despre unele studiouri, pana la urm peste tot mai mult mici probleme thenice. acum sa nu fie altele la modul fee nemultumite, un mediu stresant si etc. eu una imi doresc intelegere, ajutor. nu vreau sedinte peste sedinte, sa mi se vorbesca intr-un fel si sa fiu tensionata. si eu sunt pro mersului la interviuri. macar stii ca nu iti pare rau si vezi cu cohii tai.

hei, fata! daca ai posiblitatea incearca de acasa sa fac asta. nu stiu, insa pentru mine nu are rost sa te incurci cu n studiouri, mai ales Rich Girl. am lucrat si eu cu un studio, unde toata ziua erau cu ochii pe mine. nici nu ieseam bine in pauza si trebuia sa intru online si devenise extenuat. cred ca dupa ce am renuntat la studioul respectiv am dormit o zi intreaga sa imi revin. eu nu vreau acum sa te influentez, fiecare e liber sa isi spun parerea. dar poate fi si asta o varianta. cel putin pt mine.
LarisaBby

Hei! :) nu recomand Rich Girl. Cand am renuntat la colaborare cu ei nu am mai vazut nici un ban si nu mi s-a parut ok din partea lor.
No avatar
Purpleyes

LarisaBby;n44903 wrote: Hei! :) nu recomand Rich Girl. Cand am renuntat la colaborare cu ei nu am mai vazut nici un ban si nu mi s-a parut ok din partea lor.

Nu esti prima persoana care spune asta. Mai cunosc si eu fete care au patit exact acelasi lucru. Intr-adevar nu este in regula, insa depinde in ce conditii s-a incheiat colaborarea, zic si eu...
Minna

Eu am fost la interviu la ei. Camerele sunt cam "saracute', programul e la fel ca la toate celelalte studiouri, daca se poate si mai mult. Mie una mi-au dat dovada de neprofesionalism. Asta mi-au dovedit inca de la intrarea in sediu unde m-a intrebat o domnisoara mica de inaltime daca am treaba pe acolo si ca ea voia sa mearga pana la Mega Image. Plus ca Andreea, tipa care mi-a luat interviul era cam agitata. Acum voi puteti sa spuneti ce vreti, e alegerea voastra.
Scrie răspuns