Nu stiu ce sa spun despre acest studio Rich Girl. Cunosc doar cateva detalii auzite de la o prietena de a mea care a colaborat cu ei si nu mi-a placut. Eu una m-am orientat catre Best Studio. Am ceva timp de cand lucrez acolo si castig destul de bine. Maria, managerul studioului ma ajuta mereu si parca imi da din enegia ei. Acum fiecare face cum stie. La cate studiouri sunt in Bucuresti, cu siguranta unul este potrivit pentru fiecare.
Dupa experienta mea de la interviu,pot sa spun nu. Asta este doar parerea mea. Spre exemplu interviul meu a fot cu mai multe persoane.A venit alta fata care a preluat interviul,a venit Andreea cu care am vorbit la telefon. S -a asezat agitata pe.scaun,a inceput sa butoneze calculatorul si sa zica despre cum e videochatul.glamour.
Mi-a spus ca pot sa aleg ce sediu vrea doar daca au liber ture de dimineata acolo( am.ales eu tura de dimineata). Aici la.sediul de recrutare nu mai aveau locuri pe tura de dimineata.
Am intrebat de forma de colaborare,a zis ca se lucreaza cu drepturi de autor, daca modelul sta 1 an se ocupa ei de taxe( plata taxelor se face o data pe an) dar daca modelul pleaca mai devreme, ramane in sarcina modelului. Plata se face intr un cont deschis la ING atasat unui card Paxum care fiecare model il are.Am intrebat de makeup si se pare ca nu mereu se poate beneficia de makeup,makeup artistul lucreaza in 2 ture( o saptamana pe dimi,o saptamana pe dupa amiaza).Spalat si coafat se face la sediul lor, atat la sedinta foto cat si de fiecare data cand se intra in tura sau cand doreste modelul.
Se grabea sa ma programeze deja sedinta foto video pe saptamana viitoare( se uita pe calculator si vedea cand ne poate programa la sedinta foto video).
A zis ca tura de dimineata e cea mai ocupata, urmand tura de noapte apoi tura de dimineata. Mi-a a oferit o.carte de vizita.
Eu una am impartasit experienta mea de la interviu. Este doar parerea mea.