Ce parere aveti de Rich Girls?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Barbie

Minna;n44677 wrote: Eu cand am fost la interviu la Rich Girl si nu mi-a placut atmosfera. Plus ca mirosea urat in studio. Acum cum stiti.

Daca un model sta mai mult de 8 h ore pe zi, e normal sa nu miroase tocmai ok, insa se poate aerisi sau folosi tot felul de deodorante de camera, acum depinde de mode, de studio. Poate ei nu isi dau sema. Mai ales daca se mai ia si masa pe acolo, e clar ca nu va mirosi frumos si a mancare. Parerea mea!
Minna

Barbie;n44718 wrote:

Daca un model sta mai mult de 8 h ore pe zi, e normal sa nu miroase tocmai ok, insa se poate aerisi sau folosi tot felul de deodorante de camera, acum depinde de mode, de studio. Poate ei nu isi dau sema. Mai ales daca se mai ia si masa pe acolo, e clar ca nu va mirosi frumos si a mancare. Parerea mea!

Mirosea a cantina. fetele mancau in living impreuna cu trainerii. Eu cred ca din studio ai pretentia sa ti se ofere anumite conditii pe care nu le ai acasa, nu ? Nu stiu..din punctul meu de vedere nici camerele nu erau wow. Acum daca cineva are o alta parere, pe mine una nu ma deranjeaza :D
Leyla

Minna;n44721 wrote:

Mirosea a cantina. fetele mancau in living impreuna cu trainerii. Eu cred ca din studio ai pretentia sa ti se ofere anumite conditii pe care nu le ai acasa, nu ? Nu stiu..din punctul meu de vedere nici camerele nu erau wow. Acum daca cineva are o alta parere, pe mine una nu ma deranjeaza :D

Hello, girl! :) Mai este pe piata ? Nu stiam. din ce mi-a pus o prietena de a mea cam toate fetele le pleaca. Dar faza cea mai tare este faptul ca ai detector de minciuni la interviu :))) Am murit cand am auzit asta. Vor sa vada daca ai mai fost la alte studiouri sau cum? hahah Sincer nu stiu daca e adevarata faza asta, insa ar fi penibil.
No avatar
Purpleyes

Hei, fata! :) Nu vreau sa fiu rautacioasa, daar asta mi se pare chiar amuzant.Bine acum daca e adevarat, neadevarat e putin ciudat oricum, insa nu cred ca le pleaca fetele din cauza detectorului de minciuni :))) Eu una cred ca altele sunt motivele, program incarcat, penalizari, probleme tehnice . Plus ca am auzit ca sunt fete nemultumite.
No avatar
IuliaM

Poate gresesc, insa si eu am auzit ca la Rich Girl le pleaca fetele pentru ca nu fac bani. Din ce am inteles li se promit multe, dar defapt nu ofera nimic. Acum nu stiu ce sa zic.
DennyY

Nu stiu daca sunt eu in masura sa vobesc, insa am auzit ca e destul de epuizant programul acolo. Mereu sedinte peste sedinte si fetele nu ies tocmai fericite. din contra ies plangand. sper sa nu fiu rea, insa zic si eu ce am auzit.
MoneyMaker

DennyY;n44754 wrote: Nu stiu daca sunt eu in masura sa vobesc, insa am auzit ca e destul de epuizant programul acolo. Mereu sedinte peste sedinte si fetele nu ies tocmai fericite. din contra ies plangand. sper sa nu fiu rea, insa zic si eu ce am auzit.

hei! eu fac de acasa. pot sa spun ca ma descurc. am fost si eu la un studio, insa nu dau nume acum. am plecat pentru ca nu mai suportam toata energia negativa, certuri si alte chestii. am avut noroc ca prind repede si m-am descurcat pe mai departe. acum fac singura si eu zic ca ma descurc, poate chiar mai bine ca la studio.
Leyla

MoneyMaker;n44774 wrote:

hei! eu fac de acasa. pot sa spun ca ma descurc. am fost si eu la un studio, insa nu dau nume acum. am plecat pentru ca nu mai suportam toata energia negativa, certuri si alte chestii. am avut noroc ca prind repede si m-am descurcat pe mai departe. acum fac singura si eu zic ca ma descurc, poate chiar mai bine ca la studio.

Hello, girls! Fara suparare, insa mai bine de acasa decat in conditii de lucru inaceptabile. Cand spun asta ma refer la tot felul de probleme tehnice, atmosfera, training,atitudine nepotrivita. Acum fiecare cum stie. Este decizia fiecaruia!!
Barbie

Nu stiu, fetellor de voi, insa mie mi-e teama sa nu dau peste ceva neplacut.
MoneyMaker

Barbie;n44797 wrote: Nu stiu, fetellor de voi, insa mie mi-e teama sa nu dau peste ceva neplacut.

ceva neplacut gasesti mereu. nu cred ca vei fi de acord cu tot ce ti se va cere, asta in cazul in care vei lucra cu un studio. de aceea eu fac de acasa, acum vezi tu.
Scrie răspuns