Best studio

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Livestudio.ro

lizzie1102;9145 wrote: Pentru putin!
Desi pare greu de crezut, a fost departe de mine gandul de a va barfi.

Nicidecum nu a existat nici o intentie de a raspunde unei barfe. Mesajul tau a fost foarte civilizat, desi marea majoritate a oamenilor, in orice situatie cauta sa puna raul inainte. Am raspuns doar pentru a clarifica anumite situatii si fiind o postare citiata, care implica numele LiveStudio, este necesar sa existe transparenta totala, tocmai pentru ca alte persoane care vor dori sa ni se alature, sa isi poata face o idee cat mai clara despre locul unde "vor nimeri".

Multumim si... de ce nu... bafta la Charm! Printre alte studiouri pe care noi le cunoastem ca si nivel de calitate ridicat iti recomandam Chasm, Studio20, Charm, GloriaAgency. Echipa LiveStudio.ro iti sta la dispozitie. Numai bine!
Live Studio Studioul cu pasiune pentru performanta *Proud member of Webcamming*
Jasmine

Livestudio.ro;9146 wrote: Nicidecum nu a existat nici o intentie de a raspunde unei barfe. Mesajul tau a fost foarte civilizat, desi marea majoritate a oamenilor, in orice situatie cauta sa puna raul inainte. Am raspuns doar pentru a clarifica anumite situatii si fiind o postare citiata, care implica numele LiveStudio, este necesar sa existe transparenta totala, tocmai pentru ca alte persoane care vor dori sa ni se alature, sa isi poata face o idee cat mai clara despre locul unde "vor nimeri".

Multumim si... de ce nu... bafta la Charm! Printre alte studiouri pe care noi le cunoastem ca si nivel de calitate ridicat iti recomandam Chasm, Studio20, Charm, GloriaAgency. Echipa LiveStudio.ro iti sta la dispozitie. Numai bine!

Multumim pentru raspunsuri si pentru discutia civilizata, in care ati oferit informatii utile :) Eu, personal, stiu ca LiveStudio este un studio bun, dar... mai mult de atat, nu stiu. Modelele sunt cele care experimenteaza. Eu insa va urez multa bafta in continuare :*
CristinaP

Mie mi-a placut mereu sa imi dau interesul in ceea ce priveste munca mea, indiferent de job. Am inceput sa muncesc de la varsta de 18 ani.Chiar nu mi-am dorit sa le cer bani parintilor, deoarece nu aveau nici pentru ei. Eu sunt din Constanta. Mi-am cautat de munca, tocmai pentru a nu mai depinde de nimeni. Am lucrat o vreme la o terasa din oras, ospatar, pe un salariu de 1.000 de lei plus ce imi mai lasau clientii. Chiar si asa banii nu imi ajungeau. Trebuia sa ii ajut si pe ai mei, sa ma si intretin, plus ca imi doream sa ma mut singura. Aveam un program de 12 ore, eram mai mereu obosita si dupa atatea ore de munca cu siguranta nu aratam asa cum mi-as fi dorit. Am cautat sa ma angajez tot in Constanta, insa intr-un alt domeniu. Ce este nou nu ma sperie! Auzisem de videochat! Aveam si eu cateva prietene care lucrau, insa erau foarte discrete. Ma bucura faptul ca sunt putin mai deschisa si ca inteleg limba engleza. M-am angajat la un studio din Constanta numit Mega Girls Studio. Mi-a atras atentia faptul ca pot ajunge la un procentaj de 80%.Nu am lucrat foarte mult la acest studio, insa am reusit sa imi strang cativa bani si m-am mutat in Bucuresti.
Aici in Bucuresti am cautat pe Forum videochat si am ales studioul Best Studio.Mi-a placut tare mult de manageul studioului, Maria, de energia ei si de modul ei de a se face respectata in randul modelelor. Am facut conostinta cu cel mai bun model din studio, BlueLexyEyes si asta m-a incurajat mult. Ma simt foarte bine, sunt in sfarsit independenta, si ma bucura faptul ca lucrez pe un singur site. Ma face sa ma ambitionez mai mult si sa castig mai mult daca as fi stat pe mai multe conturi. Acum pot sa spun ca am reusit sa ma intretin, imi ajut parintii si imi strang bani pentru o masina. Chiar am foarte multe planuri! Daca mai sunt fete care au nevoie de bani,va incurajez sa va angajati in videochat. Chiar se merita! Eu una am facut acest pas si pot spune ca m-am schimbat enorm atat fizic cat si mental. Va pup, fetelor!
No avatar
Chillyourheart

CristinaP;n44527 wrote: Mie mi-a placut mereu sa imi dau interesul in ceea ce priveste munca mea, indiferent de job. Am inceput sa muncesc de la varsta de 18 ani.Chiar nu mi-am dorit sa le cer bani parintilor, deoarece nu aveau nici pentru ei. Eu sunt din Constanta. Mi-am cautat de munca, tocmai pentru a nu mai depinde de nimeni. Am lucrat o vreme la o terasa din oras, ospatar, pe un salariu de 1.000 de lei plus ce imi mai lasau clientii. Chiar si asa banii nu imi ajungeau. Trebuia sa ii ajut si pe ai mei, sa ma si intretin, plus ca imi doream sa ma mut singura. Aveam un program de 12 ore, eram mai mereu obosita si dupa atatea ore de munca cu siguranta nu aratam asa cum mi-as fi dorit. Am cautat sa ma angajez tot in Constanta, insa intr-un alt domeniu. Ce este nou nu ma sperie! Auzisem de videochat! Aveam si eu cateva prietene care lucrau, insa erau foarte discrete. Ma bucura ca sunt putin mai deschisa si ca inteleg limba engleza. M-am angajat la un studio din Constanta numit Mega Girls Studio. Mi-a atras atentia faptul ca pot ajunge la un procentaj de 80%.Nu am lucrat foarte mult la acest studio, insa am reusit sa imi strang cativa bani si m-am mutat in Bucuresti.
Aici in Bucuresti am cautat pe Forum videochat si am ales studioul Best Studio.Mi-a placut tare mult de manageul studioului, Maria, de energia ei si de modul ei de a se face respectata in randul modelelor. Am facut conostinta cu cel mai bun model din studio, BlueLexyEyes si asta m-a incurajat mult. Ma simt foarte bine, sunt in sfarsit independenta, si ma bucura faptul ca lucrez pe un singur site. Ma face sa ma ambitionez mai mult si sa castig mai mult daca as fi stat pe mai multe conturi. Acum pot sa spun ca am reusit sa ma intretin, imi ajut parintii si imi strang bani pentru o masina. Chiar am foarte multe planuri! Daca mai sunt fete care au nevoie de bani,va incurajez sa va angajati in videochat. Chiar se merita! Eu una am facut acest pas si pot spune ca m-am schimbat enorm atat fizic cat si mental. Va pup, fetelor!

Da "se merita" sa mai inveti si un pic gramatica daca tot ai intrat sa faci reclama unui studio cu asa poveste emotionanta :)
Tot respectul pentru modelele din acest domeniu dar sunteti penibili cu batalia asta in a atrage fete.
CristinaP

Chillyourheart;n44533 wrote:

Da "se merita" sa mai inveti si un pic gramatica daca tot ai intrat sa faci reclama unui studio cu asa poveste emotionanta :)
Tot respectul pentru modelele din acest domeniu dar sunteti penibili cu batalia asta in a atrage fete.

Cu siguranta nu esti vreun critic de opera literara, fara suparare, insa nu ma deranjeaza. Cu siguranta toata lumea greseste, atat verbal cat si prin anumite fapte. Eu nu fac reclama, pur si simplu imi spun opinia. Daca unele fete aleg sa mearga la Best Studio sau la oricare alt studio, este decizia lor. Pana la urma fiecare se duce unde considera :) Pentru mine acest studio s-a potrivit. Nu stiu, sincer, daca lucrezi in domeniu sau doar doresti sa te afirmi putin. In fond sunt n studiouri care fac reclama. Sunt foarte multe fete aflate in situatia mea care nu au o stabilitate financiara buna, sau isi doresc anumite lucruri si nu le pot avea, sau diverse situatii. Fiecare vine cu povestea sa. Nu cred ca face cineva asta pentru " placerea sexului", ci pur si simplu pentru faptul ca doreste sa evolueze. " Se merita" sa lucrezi in videochat, insa fiecare alege ce doreste :D . Te pup :)))
No avatar
Chillyourheart

CristinaP;n44541 wrote:

Cu siguranta nu esti vreun critic de opera literara, fara suparare, insa nu ma deranjeaza. Cu siguranta toata lumea greseste, atat verbal cat si prin anumite fapte. Eu nu fac reclama, pur si simplu imi spun opinia. Daca unele fete aleg sa mearga la Best Studio sau la oricare alt studio, este decizia lor. Pana la urma fiecare se duce unde considera :) Pentru mine acest studio s-a potrivit. Nu stiu, sincer, daca lucrezi in domeniu sau doar doresti sa te afirmi putin. In fond sunt n studiouri care fac reclama. Sunt foarte multe fete aflate in situatia mea care nu au o stabilitate financiara buna, sau isi doresc anumite lucruri si nu le pot avea, sau diverse situatii. Fiecare vine cu povestea sa. Nu cred ca face cineva asta pentru " placerea sexului", ci pur si simplu pentru faptul ca doreste sa evolueze. " Se merita" sa lucrezi in videochat, insa fiecare alege ce doreste :D . Te pup :)))

termina cu vrajeala ca stii foarte bine despre ce vorbesc, nu esti model si nici nu e povestea ta .
Minna

CristinaP;n44527 wrote: Mie mi-a placut mereu sa imi dau interesul in ceea ce priveste munca mea, indiferent de job. Am inceput sa muncesc de la varsta de 18 ani.Chiar nu mi-am dorit sa le cer bani parintilor, deoarece nu aveau nici pentru ei. Eu sunt din Constanta. Mi-am cautat de munca, tocmai pentru a nu mai depinde de nimeni. Am lucrat o vreme la o terasa din oras, ospatar, pe un salariu de 1.000 de lei plus ce imi mai lasau clientii. Chiar si asa banii nu imi ajungeau. Trebuia sa ii ajut si pe ai mei, sa ma si intretin, plus ca imi doream sa ma mut singura. Aveam un program de 12 ore, eram mai mereu obosita si dupa atatea ore de munca cu siguranta nu aratam asa cum mi-as fi dorit. Am cautat sa ma angajez tot in Constanta, insa intr-un alt domeniu. Ce este nou nu ma sperie! Auzisem de videochat! Aveam si eu cateva prietene care lucrau, insa erau foarte discrete. Ma bucura faptul ca sunt putin mai deschisa si ca inteleg limba engleza. M-am angajat la un studio din Constanta numit Mega Girls Studio. Mi-a atras atentia faptul ca pot ajunge la un procentaj de 80%.Nu am lucrat foarte mult la acest studio, insa am reusit sa imi strang cativa bani si m-am mutat in Bucuresti.

Poate la Best Studio este mai bine din anumite puncte de vedere decat la Rich Girl. Prea multe reguli acolo si majoritatea modelelor pleaca.
Minna

Am sunat la Richgirls studio pentru stabilirea unui interviu.Mi a raspuns intr un final, domnisoara nu era pe langa telefon, gafaia cand mi a raspuns.*Spune -mi daca ai mai lucrat ca sa stiu cum sa te iau*, * singura conditie e sa ai peste 18 ani * ,* e un studio glamour*, putem stabili un interviu de la 13.00 la 18.00.Si a spus numele.de abia la sfarsitul conversatiei:Andreea. M a sunat cu o ora inainte de interviu sa ii confirm ca am sa vin la interviu.
Am ajuns la destinatie, sediul de recrutare. Era o domnisoara slabuta si mica de inaltime care ne a intrebat daca avem treaba in acea cladire, i am.raspuns ca da si ne a poftit inauntru( voiam sa ma.duc pana la.Mega image dar daca ati venit haideti inauntru).In spatele.receptiei era un baiat cu sapca, am fost poftita in cubul de sticla de langa receptie. Am rugat o sa aprinda lumina acolo..era un pic intuneric.Ne a dat o fisa pe un clipboard pentru a completa: (Nume prenume,Varsta,Numar de telefon,Email).
De unde am aflat de ei, Ce ne a atras in primul.rand la acest studio,Limba engleza: de la 1 la 5, Alte limbi straine.
Disponibilitatea pentru programul de lucru: aveam de ales 8 ore pe zi sau 10 ore pe zi.
Tura preferata : de la 6 la 14, 14-22 si 22-06.
Minna

Minna;n44557 wrote:

Poate la Best Studio este mai bine din anumite puncte de vedere decat la Rich Girl. Prea multe reguli acolo si majoritatea modelelor pleaca.

Am sunat la Richgirls studio pentru stabilirea unui interviu.Mi a raspuns intr un final, domnisoara nu era pe langa telefon, gafaia cand mi a raspuns.*Spune -mi daca ai mai lucrat ca sa stiu cum sa te iau*, * singura conditie e sa ai peste 18 ani * ,* e un studio glamour*, putem stabili un interviu de la 13.00 la 18.00.Si a spus numele.de abia la sfarsitul conversatiei:Andreea. M a sunat cu o ora inainte de interviu sa ii confirm ca am sa vin la interviu.
Am ajuns la destinatie, sediul de recrutare. Era o domnisoara slabuta si mica de inaltime care ne a intrebat daca avem treaba in acea cladire, i am.raspuns ca da si ne a poftit inauntru( voiam sa ma.duc pana la.Mega image dar daca ati venit haideti inauntru).In spatele.receptiei era un baiat cu sapca, am fost poftita in cubul de sticla de langa receptie. Am rugat o sa aprinda lumina acolo..era un pic intuneric.Ne a dat o fisa pe un clipboard pentru a completa: (Nume prenume,Varsta,Numar de telefon,Email).
De unde am aflat de ei, Ce ne a atras in primul.rand la acest studio,Limba engleza: de la 1 la 5, Alte limbi straine.
Disponibilitatea pentru programul de lucru: aveam de ales 8 ore pe zi sau 10 ore pe zi.
Tura preferata : de la 6 la 14, 14-22 si 22-06.
Minna

Dupa experienta mea de la interviu,pot sa spun nu. Asta este doar parerea mea. Spre exemplu interviul meu a fost cu mai multe persoane.A venit alta fata care a preluat interviul,a venit Andreea cu care am vorbit la telefon. S -a asezat agitata pe.scaun,a inceput sa butoneze calculatorul si sa zica despre cum e videochatul.glamour.
Mi-a spus ca pot sa aleg ce sediu vrea doar daca au liber ture de dimineata acolo( am.ales eu tura de dimineata). Aici la.sediul de recrutare nu mai aveau locuri pe tura de dimineata.
Am intrebat de forma de colaborare,a zis ca se lucreaza cu drepturi de autor, daca modelul sta 1 an se ocupa ei de taxe( plata taxelor se face o data pe an) dar daca modelul pleaca mai devreme, ramane in sarcina modelului. Plata se face intr un cont deschis la ING atasat unui card Paxum care fiecare model il are.Am intrebat de makeup si se pare ca nu mereu se poate beneficia de makeup,makeup artistul lucreaza in 2 ture( o saptamana pe dimi,o saptamana pe dupa amiaza).Spalat si coafat se face la sediul lor, atat la sedinta foto cat si de fiecare data cand se intra in tura sau cand doreste modelul.
Se grabea sa ma programeze deja sedinta foto video pe saptamana viitoare( se uita pe calculator si vedea cand ne poate programa la sedinta foto video).
A zis ca tura de dimineata e cea mai ocupata, urmand tura de noapte apoi tura de dimineata. Mi-a a oferit o.carte de vizita.

Eu una am impartasit experienta mea de la interviu. Este doar parerea mea. :)
Scrie răspuns