Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
EllaM.

Chillyourheart;n41590 wrote:

evident ca merge slab daca nu intelegi cat conteaza mediul online si nu oferi ce se cauta. trebuie sa ai si imaginatie sa creezi atmosfera placuta nu e vorba doar de show ci si de socializare..

Guess what, eu nu fac 'show', iar pentru curiozitatea ta exact asta fac cele pe care le vad cu 15K de oameni in camera. Am destula atmosftera si mereu 1K de oameni in camera, dar asta nu inseamna ca ma multumeste suma pe care o fac :) Iar postand, astept un vibe de la alte MODELE, nu de la musca care se baga mereu in ciorba altora. Hai, zi faina!
No avatar
christie

EllaM.;n41587 wrote: ok..nu stiu la voi, dar pentru mine tocmai a fost cea mai slaba perioda pe care am avut-o pe Ctb in ulttimii 4 ani....

Mi s-a parut ca cb a avut niste probleme o perioada,zilele trecute,poate si asta are vreo legatura.Si eu am avut unele zile mai proaste,dar in mare a fost ok.Rabdare sa avem ca altceva nici nu mai stiu ce sa zic.Uneori imi vine sa o iau razna,cand vad cati dobitoci se joaca cu nervii nostri,dar trebuie sa ne gandim cum sa ii zapacim noi pe ei,nu ei pe noi,cred...stiu ca e usor de zis,greu de facut,dar na,incerc sa te incurajez!Sigur va fi mult mai bine,e vorba doar despre o perioada,cum avem toate,din cand in cand!Succes!!!
No avatar
Chillyourheart

Esti cam ingusta la minte tu draga [USER=4369]EllaM.[/USER] tocmai am zis ca nu e vorba de show. Continua sa te plangi si o sa mearga mai bine . Eu stiu despre ce vorbesc
No avatar
Anonim1111

Cum vi se pare perioada aceasta la incasari?
No avatar
Alisa

Buna.tot nu sa rezolvat nimic cu cardurile paxum temporare? Am vorbit cu cei de la paxum si mi-au spus că pot plăti cu cardul online dar nu pot scoate de pe el,am verificat si nici nu pot adauga bani pe el..este practic blocat
unde pot folosi bănuiți de pe el?merge sa plătesc la magazine normale?la benzinărie?etc..am ceva nani pe el si vreau sa ii scot de acolo cumva este o sumă maricica.multumesc frumos .
issabelle

Alisa;n41709 wrote: Buna.tot nu sa rezolvat nimic cu cardurile paxum temporare? Am vorbit cu cei de la paxum si mi-au spus că pot plăti cu cardul online dar nu pot scoate de pe el,am verificat si nici nu pot adauga bani pe el..este practic blocat
unde pot folosi bănuiți de pe el?merge sa plătesc la magazine normale?la benzinărie?etc..am ceva nani pe el si vreau sa ii scot de acolo cumva este o sumă maricica.multumesc frumos .

cel temporar nu mergea sa faci plati in magazine. eu incercasem si nu intelegeam de ce imi da pin gresit desi nu era. incearca plati online.
No avatar
Alisa

Multumesc pentru raspuns..stie cineva ce este de facut in sensul asta ? Problema persista de 1 luna cel puțin.. bănuiesc că banii nu pot dispărea chiar asa,am văzut o portare paxum in trecut unde sa intamplat ceva asemănător dar numai in anumite țări,si le-a restituit banii utilizatorilor înapoi în cont.
cine are informații suplimentare va rog sa ne spuneti si noua,cu siguranță nu sunt singura in situatia asta.
Multumesc frumos din nou.
issabelle

Alisa;n41721 wrote: Multumesc pentru raspuns..stie cineva ce este de facut in sensul asta ? Problema persista de 1 luna cel puțin.. bănuiesc că banii nu pot dispărea chiar asa,am văzut o portare paxum in trecut unde sa intamplat ceva asemănător dar numai in anumite țări,si le-a restituit banii utilizatorilor înapoi în cont.
cine are informații suplimentare va rog sa ne spuneti si noua,cu siguranță nu sunt singura in situatia asta.
Multumesc frumos din nou.

nu esti singura in situatia asta. doar cardurile temporare au problema asta. cele SEPA merg fara probleme..
No avatar
Alisa

Eu mi-am platit ieri 2 facturi cu cardul temporar,a mers,cand m-am uitat in contul paxum,banii sunt tot acolo,cum poti face plati online cand nu stii exact cati bani disponibili mai ai?
No avatar
Candy1

^Nu o sa se actualizeze. Trebuie sa iti faci tu calculul.
Scrie răspuns