Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
evident ca merge slab daca nu intelegi cat conteaza mediul online si nu oferi ce se cauta. trebuie sa ai si imaginatie sa creezi atmosfera placuta nu e vorba doar de show ci si de socializare..
Guess what, eu nu fac 'show', iar pentru curiozitatea ta exact asta fac cele pe care le vad cu 15K de oameni in camera. Am destula atmosftera si mereu 1K de oameni in camera, dar asta nu inseamna ca ma multumeste suma pe care o fac Iar postand, astept un vibe de la alte MODELE, nu de la musca care se baga mereu in ciorba altora. Hai, zi faina!
EllaM.;n41587 wrote: ok..nu stiu la voi, dar pentru mine tocmai a fost cea mai slaba perioda pe care am avut-o pe Ctb in ulttimii 4 ani....
Mi s-a parut ca cb a avut niste probleme o perioada,zilele trecute,poate si asta are vreo legatura.Si eu am avut unele zile mai proaste,dar in mare a fost ok.Rabdare sa avem ca altceva nici nu mai stiu ce sa zic.Uneori imi vine sa o iau razna,cand vad cati dobitoci se joaca cu nervii nostri,dar trebuie sa ne gandim cum sa ii zapacim noi pe ei,nu ei pe noi,cred...stiu ca e usor de zis,greu de facut,dar na,incerc sa te incurajez!Sigur va fi mult mai bine,e vorba doar despre o perioada,cum avem toate,din cand in cand!Succes!!!
Esti cam ingusta la minte tu draga [USER=4369]EllaM.[/USER] tocmai am zis ca nu e vorba de show. Continua sa te plangi si o sa mearga mai bine . Eu stiu despre ce vorbesc
Buna.tot nu sa rezolvat nimic cu cardurile paxum temporare? Am vorbit cu cei de la paxum si mi-au spus că pot plăti cu cardul online dar nu pot scoate de pe el,am verificat si nici nu pot adauga bani pe el..este practic blocat
unde pot folosi bănuiți de pe el?merge sa plătesc la magazine normale?la benzinărie?etc..am ceva nani pe el si vreau sa ii scot de acolo cumva este o sumă maricica.multumesc frumos .
Alisa;n41709 wrote: Buna.tot nu sa rezolvat nimic cu cardurile paxum temporare? Am vorbit cu cei de la paxum si mi-au spus că pot plăti cu cardul online dar nu pot scoate de pe el,am verificat si nici nu pot adauga bani pe el..este practic blocat
unde pot folosi bănuiți de pe el?merge sa plătesc la magazine normale?la benzinărie?etc..am ceva nani pe el si vreau sa ii scot de acolo cumva este o sumă maricica.multumesc frumos .
cel temporar nu mergea sa faci plati in magazine. eu incercasem si nu intelegeam de ce imi da pin gresit desi nu era. incearca plati online.
Multumesc pentru raspuns..stie cineva ce este de facut in sensul asta ? Problema persista de 1 luna cel puțin.. bănuiesc că banii nu pot dispărea chiar asa,am văzut o portare paxum in trecut unde sa intamplat ceva asemănător dar numai in anumite țări,si le-a restituit banii utilizatorilor înapoi în cont.
cine are informații suplimentare va rog sa ne spuneti si noua,cu siguranță nu sunt singura in situatia asta.
Multumesc frumos din nou.
Alisa;n41721 wrote: Multumesc pentru raspuns..stie cineva ce este de facut in sensul asta ? Problema persista de 1 luna cel puțin.. bănuiesc că banii nu pot dispărea chiar asa,am văzut o portare paxum in trecut unde sa intamplat ceva asemănător dar numai in anumite țări,si le-a restituit banii utilizatorilor înapoi în cont.
cine are informații suplimentare va rog sa ne spuneti si noua,cu siguranță nu sunt singura in situatia asta.
Multumesc frumos din nou.
nu esti singura in situatia asta. doar cardurile temporare au problema asta. cele SEPA merg fara probleme..
Eu mi-am platit ieri 2 facturi cu cardul temporar,a mers,cand m-am uitat in contul paxum,banii sunt tot acolo,cum poti face plati online cand nu stii exact cati bani disponibili mai ai?
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”