Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
- Sara.delicious
Binisor.. chiar daca nu am internet bun pe ambele pc...
-
SpicyJulie
Buna, si la multi ani! A lucrat cineva in noaptea de Revelion si azi? Nu e trafic aproape deloc, vroiam sa stiu daca e normal asa sau e la mine o problema. Ma intereseaza daca si maine credeti ca va merge prost si cam de cand se va redresa? Poate aveti mai multi ani lucrati si cunoasteti perioada. Multumesc! 
SpicyJulie;n43513 wrote: Buna, si la multi ani! A lucrat cineva in noaptea de Revelion si azi? Nu e trafic aproape deloc, vroiam sa stiu daca e normal asa sau e la mine o problema. Ma intereseaza daca si maine credeti ca va merge prost si cam de cand se va redresa? Poate aveti mai multi ani lucrati si cunoasteti perioada. Multumesc! 
Eu in fiecare an dupa petrecerea de Revelion/Craciun/Paste lucrez, si imi merge. Spre exemplu, m am logat la 08:00AM, am lucrat pana la 17:00 si am facut aprox 1000$, lucrand pe mai multe site uri simultan. Poate nu e mult, dar tinand cont ca lucrez doar in weekend si softcore, in zilele astea castig mai mult ca intr o zi normala. Banuiesc totusi ca luna Ianuarie nu va fi cea mai productiva luna dar nu putem da mereu vina pe lunile anului/zilele saptamanii etc. Teoretic, noi nu trebuie sa ne focusam pe castig neaparat, ci mai mult pe faptul ca trebuie sa ne facem orele (ca la un job normal) ,si restul vine de la sine.
Eu in fiecare an dupa petrecerea de Revelion/Craciun/Paste lucrez, si imi merge. Spre exemplu, m am logat la 08:00AM, am lucrat pana la 17:00 si am facut aprox 1000$, lucrand pe mai multe site uri simultan. Poate nu e mult, dar tinand cont ca lucrez doar in weekend si softcore, in zilele astea castig mai mult ca intr o zi normala. Banuiesc totusi ca luna Ianuarie nu va fi cea mai productiva luna dar nu putem da mereu vina pe lunile anului/zilele saptamanii etc. Teoretic, noi nu trebuie sa ne focusam pe castig neaparat, ci mai mult pe faptul ca trebuie sa ne facem orele (ca la un job normal) ,si restul vine de la sine.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
SpicyJulie
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Eu sunt nouă aici, am aproximativ o săptămână și ceva la activ pe site-urile premium, după ce am plecat de la freemium pentru ca nu mi-a mers deloc. Ai vreo idee pentru o începătoare de acasă cam cât durează sa se pună pe picioare cu câștigurile și cam la cât se poate aștepta să facă de acasă la început, gen pe zi?
- BeYou Studio
Stim ca nu mai are nimeni rabdare sa investeasca timp si energie in asa numita .... " cariera de model ", DAR daca totusi lucrezi de acasa sau din studio si esti genul de fata care iti petreci multe ore online dar incasarile sunt departe de a fi multumitoare arunca o privire aici :
https://www.instagram.com/p/B7g1PaxlBvL/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Mai departe tine de tine ceea ce vei alege sa faci in continuare :2
O seara buna si spor la bani tuturor
https://www.instagram.com/p/B7g1PaxlBvL/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Mai departe tine de tine ceea ce vei alege sa faci in continuare :2
O seara buna si spor la bani tuturor
-
SpicyJulie
Hello, eu sunt la inceput pe LiveJasmin, am facut in 3 zile 600 lei, deci cam 200 lei pe tura de noapte banii mei, lucrand de acasa. Dar azi fiind luni, observ ca nu am trafic mai deloc, si abia am facut 6 dolari... Cam care sunt intervalele orare pe Jasmin in care merge de obicei bine? Eu lucrez de obicei intre 20/22 si 5-6 dimineata. Aveti si alte recomandari pentru un model la inceput pe Jasmin? Multumesc.