Buna seara. Ma gandesc sa merg la un interviu la HEYLUX sau Lucky Studio din Iasi. Nu am mai lucrat in domeniu iar cu engleza sunt la un nivel mediu. Vad ca au recomandari bune pe net ambele.
Am emotii pentru primele zile...daca nu voi face nici un ban.
Ma puteti ajuta cu un sfat / recomandare ?
Multumesc!
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Buna, Voi ce parere aveti de programul online? Cam la ce ore ar fi mai bine sa fi online? Stiu ca normal a-r trebui sa mearga la orice ora, dar nu mai e asa. Momentan daca intrii seara de la 10-11 la 4-5 dimineata e slab. Ma gandesc ca, cum e vara , americanii intra noaptea, deci ar trebui sa intru dimineata de la ora 5 sau 6 la noi ?
Multumesc
Multumesc
Alexya;n32435 wrote: Întrebasem cu ideea sa-mi fac mai multe conturi pe site -uri diferite si sa stau cu toate deschise in perioada asta. Macar sa se strângă
da asa am si eu,bonga,myfreecams,chaturbate,stripchat,cam4 pe pc si xmodels,sodacam pe laptop ,mai nou am deschis si x love doar ca nu mai stiu spre rusinea mea unde sa intru in pagina mea sa pot deschide camera ,daca incerc log in ma pune sa imi fac cont din nou ,pe pc am intrat dar fiind la inceput nici nu mai stiu cum am reusit sau numai din mailul acela trimis de ei trebuie?
da asa am si eu,bonga,myfreecams,chaturbate,stripchat,cam4 pe pc si xmodels,sodacam pe laptop ,mai nou am deschis si x love doar ca nu mai stiu spre rusinea mea unde sa intru in pagina mea sa pot deschide camera ,daca incerc log in ma pune sa imi fac cont din nou ,pe pc am intrat dar fiind la inceput nici nu mai stiu cum am reusit sau numai din mailul acela trimis de ei trebuie?
-
Chillyourheart
Mona Mona MM;n43358 wrote: cine ma poate ajuta??.....???Am primit acest mail........I am an attorney at law and I represent, "Cam4.com". Due to flagrant and dangerous violations of my client's Terms and Conditions you have been banned from any further participation on, or use of, my client's web cam platform. Due to your site violations, and the serious and criminal nature of your transgressions, you are not allowed to return to the Cam4 web site in any capacity, at any time.
Further, any token funds available to you have been forfeited as a consequence of your criminal behavior and will not be paid out to you or any representative of yours.
Your conduct has been reported to the authorities and Cam4.com will assist in any law enforcement investigation or prosecution that may follow.
Any attempts to contact Cam4 will not be accepted.?????????
sa te ajute cu ce ? ai incalcat regulile lor . nu mai poti face nimic . ti-au banat contul , nu mai face nici altul pe numele tau . nu ai decat sa iti schimbi numele in buletin daca mai vrei cont pe cam4
Further, any token funds available to you have been forfeited as a consequence of your criminal behavior and will not be paid out to you or any representative of yours.
Your conduct has been reported to the authorities and Cam4.com will assist in any law enforcement investigation or prosecution that may follow.
Any attempts to contact Cam4 will not be accepted.?????????
sa te ajute cu ce ? ai incalcat regulile lor . nu mai poti face nimic . ti-au banat contul , nu mai face nici altul pe numele tau . nu ai decat sa iti schimbi numele in buletin daca mai vrei cont pe cam4
Mona Mona MM;n43360 wrote: nuu,problema e...chiar o sa caute persoana respectiva...zice clar ca
Comportamentul dvs. a fost raportat autorităților, iar Cam4.com va ajuta la orice investigație sau urmărire penală care poate urma.....??/???
ce doamne iarta-ma ai facut? adminii de pe c4 sunt cam amatori. cum ai reusit sa ii superi?
Comportamentul dvs. a fost raportat autorităților, iar Cam4.com va ajuta la orice investigație sau urmărire penală care poate urma.....??/???
ce doamne iarta-ma ai facut? adminii de pe c4 sunt cam amatori. cum ai reusit sa ii superi?