experienta mea cu paxum recente
-
Utilizator
Salut
Daca mai este cineva in situatia in care i-a fost compromis cardul paxum si avea $ pe el , se pot recupera banii inapoi pe contul paxum
Trimiteti mail la : service@trucash.com
Hello my name is : "XXX"
I have card ending in : "YYYY-YYYY" (aici puneti ultimele 8 cifre ale cardului)
I wish to transfer all the funds to paxum account ending in "ZZZZZZ" ( aici ultimele 6 cifre ale contului paxum pe care le gasiti atunci cand va logati pe paxum se numeste payment.account.ETC.)
Veti primi banii in 10 zile lucratoare pe contul paxum si de acolo , pe cardul cel nou (cui i-a venit) sau pe orice alt card BRD ING etc.
Sper ca am ajutat pe cineva , o seara buna !
Daca mai este cineva in situatia in care i-a fost compromis cardul paxum si avea $ pe el , se pot recupera banii inapoi pe contul paxum
Trimiteti mail la : service@trucash.com
Hello my name is : "XXX"
I have card ending in : "YYYY-YYYY" (aici puneti ultimele 8 cifre ale cardului)
I wish to transfer all the funds to paxum account ending in "ZZZZZZ" ( aici ultimele 6 cifre ale contului paxum pe care le gasiti atunci cand va logati pe paxum se numeste payment.account.ETC.)
Veti primi banii in 10 zile lucratoare pe contul paxum si de acolo , pe cardul cel nou (cui i-a venit) sau pe orice alt card BRD ING etc.
Sper ca am ajutat pe cineva , o seara buna !
Buna,tocmai mi-am facut cont pe paxum pentru a primi banii de la mfc,am cont bancar si card la ING,ce este cel mai bine sa folosesc wire transfer ,EFT sau withdraw direct pe cardul ING? Nu ma intreseaza foarte mult ce comision platesc,vreau metoda prin care primesc cel mai repede si mai sigur banutii.Multumesc anticipat pt.raspunsuri:)
Hei. Am o mica problema daca ma puteti ajuta. As vrea sa sterg un cont in Ron de pe contul paxum dar nu stiu cum. Daca aveti idee imi puteti explica cum va rog? Cand plătesc cu cardul produsele cumpărate de pe net imi ia banii de pe contul de RFZ in ron, unde n-am prea multi. As vrea sa îmi ia banii din contul de paxum unde se virează banii de pe cam4 dar nu stiu cum sa fac sa fie asa.
-
Chillyourheart
Elina;n40909 wrote: Buna! Cam pe ce data va intra banii de pe Jasmin? Nici pe cb nu mi-au intrat inca....
nu intra la toata lumea in aceeasi zi.
"Tokens transferred on the 1st-15th of the month will be sent by the 22nd. Tokens transferred on the 16th-31st will be sent by the 7th."
daca crezi ca ai vreo problema cu plata mai bine scrii la suport.
nu intra la toata lumea in aceeasi zi.
"Tokens transferred on the 1st-15th of the month will be sent by the 22nd. Tokens transferred on the 16th-31st will be sent by the 7th."
daca crezi ca ai vreo problema cu plata mai bine scrii la suport.