experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Erika0001

issabelle;n41009 wrote:

cine sa raspunda in weekend?

Dar problemele cum apar in week end.. serverele lor cum se deregleaza.. ...
No avatar
Keke

Va puteti loga pe aplicatia Paxum?
No avatar
Chillyourheart

la mine merge foarte bine pe browser siteul , nu e nici o eroare . poate voi nu folositi linkul care trebuie .

https://secure.paxum.com
No avatar
jony111

Merge sa te conectezi pe cont dar nu vezi la tranfer between acconts cardul e o problema a paxumului ca de altfel ar fi facut un comunicat public pe pagina lor de twiter zic eu si problema nu cred ca se rezolva in weekend mai dureaza , daca nu merge pe cardurile temporare nici pe celele permanente nu vor merge e ceva de la ei, acum nu are cine sa confirme dar cum le vor intra bani pe paxum cum vor aparea si alti alarmati cu posturi noi in topic
Alexabubu

Mie imi apar ambele carduri..si cel temporar s cel nou SEPA.
No avatar
adrianaa

buna..au facut anunt pe facebook..sincer nu cred ca se va mai remedia
Ann

Dupa un an, mi a ajuns cardul.Alaltaieri.Ar fi culmea sa se renunte la el acum :))) Dar din cate citesc cele permanente nu ar fi emise de trucash, desi mesajul dupa facebook suna putin asa...a incheiere.Poate dramatizam noi
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

Sincer..in viata mea n am vazut vreo banca care sa aiba atatea probleme s atat de dese in privinta cardurior..dupa ce au trimis cardu ala in 10 ani acum mai stam s dupa curu lor ..probleme s numai probleme.
Alexabubu

Adica am asteptat cardu ala juma d an..s dupa 3 luni d folosinta il inchid astia sau cum..
No avatar
jony111

Da am vazut transferurile catre cardul temporar sunt temporar suspendate dar cardul il poti folosi daca ai bani pe el, insa nu de stie pt cata vreme va tine aceasta problema ei spun ca imediat ce au mai multe informati de la oficiali companiei trucash ne vor raspunde intre timp ne sfatuieste sa folosim metodele alternative de retragere cont bancar etf sau card mastercard vad ca pe visa inca nu se poate, din ce citesc vad ca este o problema si cu cardurile paypal nici pe ele nu se pot retrage ce imi da de gandit ca problema va persita ceva timp , iar de comandat noul card permanent nu se poate inca nu este avaible pt mine sa vedem ce au de spus cei care au cardurile.permanente daca vor outea efectua transferuri cand le vor intra bani stresul incepe din nou exact in aceiasi perioada a anului trecut in perioada 11 aprile parca first choice bank dadea faliment lasand o multime.de.oameni cu ochii in soare , ma gandesc cu groaza la ce poate urma de regula soon as posible la ei dureaza cel putin 3 saptamani
Scrie răspuns