Yvonne;n40045 wrote:
Se update aza mai greu, dar cu siguranta ti i-a luat de pe card. Ca sa te convingi, incearca sa scoti aceeasi suma. Nu vei putea.
Probabil dar banii i-am scos acum câteva zile și am verificat si în statements unde nu apare nici suma primita de pe site. Weird
experienta mea cu paxum recente
Help. Am primit azi cardul permanent paxum l am activat s am schimbat pinul s dupa nu am mai putut intra p contul d paxum. P pagina d loggin apare emailul s 4 puncte la parola in loc de punctele normale d la parola p care o aveam..deci parola la cont este pinul da nu merge sa ma loghez..am dat la forgot password imi trimite link d confirmare a noii parole apas linkul s degeaba nu ma directioneaza in contul paxum..imi arata parola s email incorecte. Ce naiba e de facut..
-
matzarebela
Alexabubu;n40117 wrote: Help. Am primit azi cardul permanent paxum l am activat s am schimbat pinul s dupa nu am mai putut intra p contul d paxum. P pagina d loggin apare emailul s 4 puncte la parola in loc de punctele normale d la parola p care o aveam..deci parola la cont este pinul da nu merge sa ma loghez..am dat la forgot password imi trimite link d confirmare a noii parole apas linkul s degeaba nu ma directioneaza in contul paxum..imi arata parola s email incorecte. Ce naiba e de facut..
pai.. ai dat salveaza ca noua parola.. scrie manual parola la logare... si ar trebui sa poti accesa contul ( nu ti-a chimbat parola la contul paxum, doar in datele retinute de browser.
pai.. ai dat salveaza ca noua parola.. scrie manual parola la logare... si ar trebui sa poti accesa contul ( nu ti-a chimbat parola la contul paxum, doar in datele retinute de browser.