experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
issabelle

Yvonne;n40045 wrote:

Se update aza mai greu, dar cu siguranta ti i-a luat de pe card. Ca sa te convingi, incearca sa scoti aceeasi suma. Nu vei putea.

Probabil dar banii i-am scos acum câteva zile și am verificat si în statements unde nu apare nici suma primita de pe site. Weird
No avatar
Silviana

issabelle;n40044 wrote: Eu am scos bani de pe noul card și nu știu cum se face ca încă am banii în cont :))

Si la mine este la fel...tot verific si suma este tot acolo
issabelle

Silviana;n40079 wrote:

Si la mine este la fel...tot verific si suma este tot acolo

nu mai sunt...abia ieri au disparut..le-a luat cam mult pt update
No avatar
morg123

Pot sa scot banii cu cardul vechi chiar dacă l am activat pe cel nou? Aveți idee a mai făcut cineva asa? Mai am bani pe card și nu vreau sa stau sa fac retrageri de pe 2 carduri, sa încep de pe 0 cum ar veni
No avatar
Elina

Voua pe ce data va sunt bagati banii pe Chaturbate si pe Stripchat? Ma refer pe Payment.... va intra pe 15-16 ale lunii pe Cb?
Alexabubu

Help. Am primit azi cardul permanent paxum l am activat s am schimbat pinul s dupa nu am mai putut intra p contul d paxum. P pagina d loggin apare emailul s 4 puncte la parola in loc de punctele normale d la parola p care o aveam..deci parola la cont este pinul da nu merge sa ma loghez..am dat la forgot password imi trimite link d confirmare a noii parole apas linkul s degeaba nu ma directioneaza in contul paxum..imi arata parola s email incorecte. Ce naiba e de facut..
No avatar
matzarebela

Alexabubu;n40117 wrote: Help. Am primit azi cardul permanent paxum l am activat s am schimbat pinul s dupa nu am mai putut intra p contul d paxum. P pagina d loggin apare emailul s 4 puncte la parola in loc de punctele normale d la parola p care o aveam..deci parola la cont este pinul da nu merge sa ma loghez..am dat la forgot password imi trimite link d confirmare a noii parole apas linkul s degeaba nu ma directioneaza in contul paxum..imi arata parola s email incorecte. Ce naiba e de facut..

pai.. ai dat salveaza ca noua parola.. scrie manual parola la logare... si ar trebui sa poti accesa contul ( nu ti-a chimbat parola la contul paxum, doar in datele retinute de browser.
Alexabubu

Poti sa mi explici mai bine ce trebuie sa fac t rog
Alexabubu

Am scris parola normala p care o aveam s nu ma lasa scrie parola incorecta.tot pinul mi l arata ce sa i fac
Alexabubu

Am intrat la parole in browser la contul paxum imi arata punctele normale d la parola p care o aveam s cand dau sa vad parola imi arata pinul ..pot sa sterg observ da nu se sterge s parola la cont ..
Scrie răspuns