Rimela;24588 wrote: La mine a aparut sa activez cardul in momentul cand s'a schimbat statusul in shipped, in 29 Ian
Va tot citesc va aveti tracking no.......ati primit email cu asta sau cum? Eu nu am nici un traking no.....hhmmmm
Da. Am primit email
experienta mea cu paxum recente
Rimela;24588 wrote: La mine a aparut sa activez cardul in momentul cand s'a schimbat statusul in shipped, in 29 Ian
Va tot citesc va aveti tracking no.......ati primit email cu asta sau cum? Eu nu am nici un traking no.....hhmmmm
Si eu am primit un mail de la paxum cu tracking no
Si eu am primit un mail de la paxum cu tracking no
- Sara.delicious
Pe paxum apare shipped dupa 16 ianuarie
Dar am primit email ca l-au trimis "shipped" pe 26ianuarie
Cand bag awb pe gls nu apare nimic iar pe email la ei zice leaving uk
Intrebare va rog mult raspundeti mi
1-daca nu ajunge cardul prin absurd paxum blocheaza contul si numai pot trimite bani pe alt card atasat?
2. Este obligatoriu sa il activam?
3. V au blocat conturile la paxum daca nu ati primit cardul?
Dar am primit email ca l-au trimis "shipped" pe 26ianuarie
Cand bag awb pe gls nu apare nimic iar pe email la ei zice leaving uk
Intrebare va rog mult raspundeti mi
1-daca nu ajunge cardul prin absurd paxum blocheaza contul si numai pot trimite bani pe alt card atasat?
2. Este obligatoriu sa il activam?
3. V au blocat conturile la paxum daca nu ati primit cardul?
Eu am primit un singur mail de la ei,o perioada a mers sa urmaresc expediaerea cu ajutorul nr de tracking,pana mi-a aparut ca pleaca din UK.Acum nu il mai pot folosi deloc,ca si cum nu ar exista,iar pe GLS ni ci nu mai vorbesc.Nu mai pricep... :/