experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

Rimela;24588 wrote: La mine a aparut sa activez cardul in momentul cand s'a schimbat statusul in shipped, in 29 Ian
Va tot citesc va aveti tracking no.......ati primit email cu asta sau cum? Eu nu am nici un traking no.....hhmmmm

Da. Am primit email
No avatar
christie

Rimela;24588 wrote: La mine a aparut sa activez cardul in momentul cand s'a schimbat statusul in shipped, in 29 Ian
Va tot citesc va aveti tracking no.......ati primit email cu asta sau cum? Eu nu am nici un traking no.....hhmmmm

Si eu am primit un mail de la paxum cu tracking no
Sara.delicious

Pe paxum apare shipped dupa 16 ianuarie
Dar am primit email ca l-au trimis "shipped" pe 26ianuarie
Cand bag awb pe gls nu apare nimic iar pe email la ei zice leaving uk
Intrebare va rog mult raspundeti mi
1-daca nu ajunge cardul prin absurd paxum blocheaza contul si numai pot trimite bani pe alt card atasat?
2. Este obligatoriu sa il activam?
3. V au blocat conturile la paxum daca nu ati primit cardul?
ccmost

Cardul temporar ramane valid , cred , pana dai activate la celalalt .
aaron

Ce misto :-O
Azi am primit un al treilea email (in 3 saptamani) de la paxum, cum ca mi-a fost expediat cardul. Acum am 3 nr de urmarire, din care doar unul functioneaza. Imediat e o luna de cand tot pleaca din UK catre mine.
No avatar
Vic

A primit cineva cardul nou? Îmi arată shipping din 17 ianuarie in contul paxum.. imediat este o luna decând e pe drum.
No avatar
Vic

A primit cineva cardul nou? Îmi arată shipping din 17 Ianuarie. Este pe drum de 3 saptamani, parca vine din China:)))
No avatar
christie

Eu am primit un singur mail de la ei,o perioada a mers sa urmaresc expediaerea cu ajutorul nr de tracking,pana mi-a aparut ca pleaca din UK.Acum nu il mai pot folosi deloc,ca si cum nu ar exista,iar pe GLS ni ci nu mai vorbesc.Nu mai pricep... :/
No avatar
Vic

Am răsfoit pe aici. Vad ca sunt persoane care l-au primit.. Nu înțeleg de ce unii l-au primit și altii nu. Unei fete i-a ajuns in 2 saptamani in decembrie, offf :o
ralucka

nici pana azi nu a ajuns cardul , este trimis de pe 23-24 , nu inteleg ce se intampla , cel temporar a venit mai repede
Scrie răspuns