Chillyourheart;24466 wrote: nu mai dezinformati . merge si visa atasat , eu am ING de la inceput de cand a picat firstchoice si cardul si contul bancar si nu am probleme.
Mai documenteaza-te...
experienta mea cu paxum recente
July;24474 wrote: Ai incercat totusi sa ii trimiti un email lui octav@paxum.com ?
Buna ...
Ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cine este Octav si cu ce ocupa el ?
In mare asa am inteles ..raspunde la intrebari despre paxum , dar ar vrea sa stiu mai exact
As avea si eu cateva intrebari sa ii adresez in legatura cu cardul dar ... as vrea sa stiu inainte uc cine stau de vb ..
Multumesc
Buna ...
In mare asa am inteles ..raspunde la intrebari despre paxum , dar ar vrea sa stiu mai exact
As avea si eu cateva intrebari sa ii adresez in legatura cu cardul dar ... as vrea sa stiu inainte uc cine stau de vb ..
Multumesc
Monika;24488 wrote: Buna ...
Multumesc
Buna. Este un roman angajat al paxumului care ne-a ajutat pe multi dint.re noi. Răspunde mult mai repede la email-uri. Scriei cu incredere
Multumesc
Buna. Este un roman angajat al paxumului care ne-a ajutat pe multi dint.re noi. Răspunde mult mai repede la email-uri. Scriei cu incredere
Chillyourheart;24466 wrote: nu mai dezinformati . merge si visa atasat , eu am ING de la inceput de cand a picat firstchoice si cardul si contul bancar si nu am probleme.
Pe contul bancar ING merge sa faci EFT. Dar nu poti da withdraw pe un card ING,atata timp cat paxumul nu mai accepta VISA de mult.
Pe contul bancar ING merge sa faci EFT. Dar nu poti da withdraw pe un card ING,atata timp cat paxumul nu mai accepta VISA de mult.
Ully2018;24496 wrote: Da mi.a trimis Octav mail si mi.a spus ca nu merge Visa ,si nu am card paxum astdpt sa vina e prin Uk de 2 saptamani. O sa merg sa imi fac un Mastercard la Raiffasen este ok?
Asta tot spuneam eu...am mastercard la raiffeissen si nu am probleme.Succes!
Asta tot spuneam eu...am mastercard la raiffeissen si nu am probleme.Succes!