experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

Chillyourheart;24466 wrote: nu mai dezinformati . merge si visa atasat , eu am ING de la inceput de cand a picat firstchoice si cardul si contul bancar si nu am probleme.
Mai documenteaza-te...
No avatar
Monika

July;24474 wrote: Ai incercat totusi sa ii trimiti un email lui octav@paxum.com ?

Buna ...
Ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cine este Octav si cu ce ocupa el ?
In mare asa am inteles ..raspunde la intrebari despre paxum , dar ar vrea sa stiu mai exact
As avea si eu cateva intrebari sa ii adresez in legatura cu cardul dar ... as vrea sa stiu inainte uc cine stau de vb ..
Multumesc
No avatar
July

Monika;24488 wrote: Buna ...
Ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cine este Octav si cu ce ocupa el ?
In mare asa am inteles ..raspunde la intrebari despre paxum , dar ar vrea sa stiu mai exact
As avea si eu cateva intrebari sa ii adresez in legatura cu cardul dar ... as vrea sa stiu inainte uc cine stau de vb ..
Multumesc

Buna. Este un roman angajat al paxumului care ne-a ajutat pe multi dint.re noi. Răspunde mult mai repede la email-uri. Scriei cu incredere
No avatar
July

Ully2018;24481 wrote: Pai asta o sa fac? Pai si ce ziceti ce iban sa bag BRD sau ING ?

Cred ca la ing cursul este mai bun.
Dar tu nu ai card temporar paxum?
No avatar
July

Chillyourheart;24466 wrote: nu mai dezinformati . merge si visa atasat , eu am ING de la inceput de cand a picat firstchoice si cardul si contul bancar si nu am probleme.

Pe contul bancar ING merge sa faci EFT. Dar nu poti da withdraw pe un card ING,atata timp cat paxumul nu mai accepta VISA de mult.
No avatar
Monika

July;24489 wrote: Buna. Este un roman angajat al paxumului care ne-a ajutat pe multi dint.re noi. Răspunde mult mai repede la email-uri. Scriei cu incredere

Multumesc ..:-*
No avatar
July

Monika;24492 wrote: Multumesc ..:-*

Cu drag. Sper sa iti fie de folos😘
No avatar
Ully2018

Da mi.a trimis Octav mail si mi.a spus ca nu merge Visa ,si nu am card paxum astdpt sa vina e prin Uk de 2 saptamani. O sa merg sa imi fac un Mastercard la Raiffasen este ok?
No avatar
christie

Ully2018;24496 wrote: Da mi.a trimis Octav mail si mi.a spus ca nu merge Visa ,si nu am card paxum astdpt sa vina e prin Uk de 2 saptamani. O sa merg sa imi fac un Mastercard la Raiffasen este ok?

Asta tot spuneam eu...am mastercard la raiffeissen si nu am probleme.Succes!
ralucka

v-au ajuns cardurile paxum ? al meu a fost trimis pe 24 , dar cand dau track royal mail apare item leaving the uk de pe 25 , iar pe gls apare nici un rezultat
Scrie răspuns